Община Сливен

/Не/Весело: Известен вестникар в „трета младост” закъса и с вицовете

Весел Сливен
30.11.2012 / 10:18

Днес в сливенския вестник, надуващ фанфари във всеки брой за кмета Кольо Милев /има пак интервю с него!/, е поместен следният „виц”:

 

Сайт-пиар

Известен позастарял местен сайтмен звъни на Радото:

- Радо, всички медии са настръхнали срещу тебе. Предлагам аз да те хваля!

- Срещу колко? – правилно пита Радото.

- Ти си вземи милионите от общината, пък после ще делим!

 

Според „вица” в най-близко време се очертавам да бъда 119-ия български милионер.

Вестникарят, сега в „трета младост”, взе много да ме натъжава. Като Лечков, и Кольо Милев стана положителен герой във вицовете му, а единственият отрицателен – Радото. Голяма грешка на Русев, който не бил дал и стотинка на вестникаря на миналите избори. А освен това на последната сесия изразил притеснения, че заради финансово дередже на общината вестникарят можел и да не получи всичките 18 000, договорирани с кмета.

В траур съм като на умряло, че някогашният що-годе свестен хуморист хептен изгуби дар слово и вицовете му вече не разсмиват никого. Явно само кметовите дарове не са достатъчни да активират творческия му потенциал и той линее. То и нашите вицове явно го разстройват, защото стават хит в публичното пространство. Язък, язък!

Що се отнася до нас: няма друга медия, която да е дала място на толкова публикации спрямо „Бул гейт” и Радостин Русев. През т. г. не сме публикували наше интервю с него, а само изпратени до медиите становища на фирмата и коалицията му, или изявления по различен повод. И тъй като броят на читателите ни е двайсетократно по-голям от този на вестникаря /в отделни случаи и повече/, и защото читателите ни вярват, ще заявим: получената от нас през т. г. сума от Р. Русев е почти десетократно по-малка от уговорената между вестникаря и кмета!

Защо ли?

Ами казано е във „вица”: Чакаме Радото да вземе милионите от общината и да делим наполовина. Ох, олекна ми…

Георги Вл. ПОПОВ

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев