Община Сливен

Пернишкият милионер се казва Росен Русимов, сам се похвалил за джакпота

Русимов
21.11.2012 / 09:10

Пернишкият бизнесмен Росен Русимов се похвали, че той е пуснал един от двата фиша, които спечелиха по 4,7 милиона лева от тотото в неделя. Тогава падна рекордният за България джакпот от 9,47 млн. лв.

 

Новината се разчу след здрав купон в понеделник вечерта. Росен разбрал, че е късметлията, в кафене “Малибу”, което се намира точно до пункта, където е пуснат печелившият фиш. Вечерта събрал най-близките си, за да полее късмета.

 

Русимов е собственик на фирмите “Верига груп”, “Витрен” и “Фламинго 002” за изработка на вериги и съсобственик на Централна ремонтна база в Перник.

 

Той призна, че е планирал как да изхарчи милионите, които щял да вземе от централата на тотото. Вече бил поръчал ново оборудване за ремонтната база, което щяло да глътне по-голямата част от джакпота. Така Русимов щял да стабилизира бизнеса си.

 

Все още не е ясно кой е взел останалите 4,7 милиона, които паднаха в Бобошево. Главен заподозрян е братът на кмета, след като в понеделник мнозина вярваха, че градоначалникът е пуснал фиша с милионите.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев