Община Сливен

Австриец вади 20 млн. евро за най-големия бардак в Европа

Бордей
11.11.2012 / 09:50

Австрийският бизнесмен Петер Ласкарис обяви плановете си да инвестира близо 20 милиона евро в изграждането на най-големия публичен дом в Европа, пише "Труд". Очаква се, ако не се сбъднат предсказанията на маите, проектът да бъде осъществен през 2014 г. Четиризвездният хотел и бардак ще носи името Fun Motel (Мотелът на забавлението) и ще може да приема хиляди посетители на ден.

 

На разположение на гостите ще са 147 стаи и 50 служители, като бордеят ще разполага с огромен паркинг за 350 коли. Помислено е и за организирани групи - на паркинга ще има и отделено място за автобуси. Fun Motel ще предлага различни форми на забавление - от традиционен секс до размяна на партньорите между много двойки, както и... майсторски класове с порноактриси. Точното разположение на мегабардака все още се пази в тайна поради страх от евентуални протести на местните жители, които биха могли да бойкотират неговото реализиране. Това, което е известно до момента, е, че публичният дом ще се помещава някъде в долната част на Австрия на място, където няма да предизвиква безпокойство. Сградата ще бъде обградена от 3-метрова ограда, която да гарантира спокойствието на загорелите посетители. Проектът предвижда изграждането на ресторанти, спа и фитнес зали, допълва “Дейли мейл”.

 

Проучване на “Труд” показа, че и другаде по-света има интересни и известни бордеи, които вече се радват на истинска слава.

 

“Big Sister” (Голямата сестра) е публичен дом в Чехия, който е създаден за воайори. В този бордей дамите обслужват напълно безплатно своите клиенти, при условие че те са съгласни да бъдат записвани от специални видеокамери, поставени на тавана. Записите от сексуалните актове се излъчват директно и могат да бъдат гледани онлайн или чрез кабелни или сателитни канали в Европа. Очаква се този тип секс риалити телевизия в скоро време да добие популярност и в САЩ.

 

Денис Хов, собственикът на известното ранчо бордей Moonlite Bunny Ranch, върху което е базирано риалити шоуто Cathouse по HBO, е създал нов, иновативен публичен дом. Името му е Alien Cathouse ( Извънземен бардак) и се намира на 90 мили от Лас Вегас. Публичният дом е направен специално за любителите на фантастика, като платежоспособните господа могат да получат жени, облечени като извънземни.

 

Nana Entertainment Plaza е сред най-атрактивните места в Банкок. То представлява 4-етажна жилищна сграда с над 40 стриптийз бара. Предимство за господата е, че няма сводници, с които да се договарят, а определят цените директно със самите момичета. Star Wars Bordello (Публичен дом “Междузвездни войни”) е атрактивен публичен дом в Лос Анджелис, който предлага клубна музика, бурлески танцьорки и... стриптийз с участието на герои от “Междузвездни войни”.

 

Stiletto (кама, шило) е луксозен публичен дом в Сидни, Австралия. Клиентите могат да избират стаи в различни стилове и тематики - ала Джеймс Бонд, Бети Буп, Кама Сутра, римска оргия и т.н.

 

В Берлин пък си имат Maison d'Envie. Еко бардакът дава отстъпки за клиенти, пристигнали с велосипеди или обществен транспорт. Така собствениците се грижат за околната среда, облекчават натоварения градски трафик, както и паркирането около публичния дом.

 

Малко история

 

Проституцията е смятана за една от най-древните професии. Първият официален държавен публичен дом отворил врати през 594 г. пр.Хр. в Атина по времето, когато полисът бил управляван от Солон. С това бизнес начинание хитрият управник успял да запълни опразнената държавна хазна.

 

Още преди Освобождението и у нас се появяват първите публични домове, копиращи шантаните на Виена и Париж. Основоположникът им е унгарският евреин Данаил Шафран (оттам идва и популярното прозвище “шафрантия” за жриците на платената любов). Изследвания в Европа показват, че всеки втори мъж в страните от ЕС е прибягвал поне веднъж в живота си до услугите на проститутка.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев