Община Сливен

Три космически кораба идват към Земята?

НЛО
25.10.2012 / 20:26

Три гигантски извънземни космически кораби отново се насочват към Земята и според учени ще пристигнат през ноември 2012 г., съобщава weeklyworldnews.com.

 

НЛО срещи продължават да се увеличават, твърди сайтът. Учените, които работят в независимата търговска организация SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence -Търсене на измънземен разум), са направили голямо откритие:

 

"Три гигантски космически кораби се насочват към Земята. Най-големият от тях е 200 мили широк. Двама други са малко по-малки. В момента обектите са просто се движат към Юпитер.

 

Съдейки по скоростта им, те трябва да бъдат на Земята от есента на 2012 г. ", заяви Джон Мали, водещият извънземен експерт в SETI.

 

Три подобни гигантски кораби са кацали в Китай и Индонезийско море през ноември, 2011 г. Те са идентифицирани като извънземни космически кораби от планета Gootan. Още три гигантски кораби Gootan я оглавява за ноември, 2012.

 

Новите космически кораби Gootan са били открити от система за търсене HAARP. Системата, базирана в Аляска, е предназначена за изучаване на феномена на северното сияние. Според изследователите в SETI, обектите са извънземни космически кораби. Те ще бъдат видими в оптични телескопи, веднага след като те достигнат орбитата на Марс - някъде през ноември 2012. Правителството на САЩ е информирано за събитието, пише още weeklyworldnews.com.

/Би нюз/

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев