Община Сливен

Юсеин Болт тичал още в корема на майка си

14.08.2012 / 08:58

очно след седмица най-бързият мъж Юсеин Болт ще отпразнува 26-ия си рожден ден. Звучи невероятно, но е факт - той е започнал да тича преди да проходи. Твърди го най-сигурният източник - неговата майка Дженифър, пише "Труд".

 

"Когато бях бременна, момчето ми тичаше непрекъснато още в корема ми - разказа мама Болт пред френския в. "Екип". - Изобщо той непрекъснато е бил в движение."

 

От думите на майката се разбира, че в детството си Светкавицата е причинявал много поразии. Проходил на 9 месеца. Като пораснал, не обичал да ходи с родителите си на църква в събота и неделя, защото трудно изтрайвал на едно място, независимо дали е прав или седнал. Непрекъснато тичал и прескачал храсталаци. Белезите от рани, получени тогава, още личат по краката му.

 

Дженифър Болт разкри и защо е кръстила своя син с нетипичното за Ямайка име Юсеин.

 

"Прекарах лека бременност, въпреки че бебето непрестанно препускаше в мен - разказа тя. - Обичах да се разхождам. Веднъж в Кингстън един мъж спря до мен, погали корема ми и каза: "Трябва да се казва Юсеин, като мен!" Това ме развълнува и го послушах."

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев