Община Сливен

Мечок щурмува 7-8 пъти сладкарски магазин

09.08.2012 / 12:30

Пристрастяването към сладкото може да доведе до крайности не само хората, но и някои животни. Това доказа мечок, който нахлу в сладкарски магазин в Съединените щати и изяде шоколадови изделия на стойност 100 долара, съобщи БНТ1.

 

Сладкарски магазин в Естес парк, Колорадо. Охранителните камери засичат необичаен посетител. Оказва се, че това е мечок, който отчаяно се нуждае от десерт. Възползвал се от развалената ключалка, за да влезе в магазина и да се развихри с пълна сила. Грабнал колкото може повече лакомства и излязъл навън, за да ги изяде. Толкова му се усладили, че се върнал не само веднъж.

 

Джо Адамс, собственичка на магазина:

- Направил го е общо седем път. На третия или четвъртия път скача зад тезгяха и влиза отзад, за достигне карамелените бонбони.

 

След като се натъпкал с въглехидрати, мечокът си тръгнал щастлив и доволен. Бил е доста внимателен, нищо не е счупено в магазина. Затова и собствениците не му се сърдят. Случката привлякла цели тълпи нови клиенти, най-вече любопитни малчугани, които искат същото като мечока - любител на шоколад.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев