Община Сливен

Общински съветници от ГЕРБ-Сливен в първа среща с граждани

Мария Григорова и Димитър Митев
01.02.2012 / 10:35

Състоянието на инфраструктурата и безработицата в региона бяха някои от проблемите, които поставиха жители на община Сливен по време на приемната, организирана от групата общински съветници от ПП ГЕРБ.

С гражданите вчера се срещнаха Мария Григорова и Димитър Митев. Те изслушаха конкретни проблеми и отговориха на въпроси, свързани с ограничените възможности за професионална реализация на младите хора. Гражданка потърси съдействие за решаване на проблем с уличното осветление в един от сливенските квартали. Съветниците получиха информация и уверения от фирмата, която поддържа системата, че проблема е отстранен. Това е първата от поредица срещи между общинските съветници от ГЕРБ-Сливен и жителите на общината.

Приемните ще се провеждат веднъж седмично в офиса на партията на ул. „Цар Освободител” № 17. Записването е предварително на тел. 044 633 223, e-mail - office@gerb-sliven.org, или на място. Мария Григорова и Димитър Митев увериха, че според възможностите си, със своите колеги ще съдействат за решаването на поставени от жителите на общината проблеми и реализирането на положителни идеи в интерес на сливенските граждани.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев