Община Сливен

Впечатляващи художествени изяви в зала „Сирак Скитник”

Коледна картичка
09.12.2011 / 11:34

В Художествена галерия „Димитър Добрович” Сливен вече пристигнаха първите творби на художничката Вихра Григорова за участие в изложба „Сливен, който обичам”, която ще бъде открита на 16.12.2011г. от 18 часа в зала „Сирак Скитник”.

През 2011 г. по инициатива на Художествена галерия „Димитър Добрович” – Сливен, за първи път, чрез Интернет се отправя покана към всички художници от страната да участват в седмото издание на изложбата „Сливен, който обичам”. Идеята на изложбата е да се види Сливен и прекрасната природа на Сливенския балкан, през очите на българските творци. Проявата се организира под патронажа на Областния управител на Област Сливен – г-н Марин Кавръков.

Всички творци, които имат желание да се включат в изложбата могат да заявят своето желание на e-mail: gallery_sliven@abv.bg

 

 

Художествена галерия „Димитър Добрович” – Сливен, вестник „Сливенско дело”, фирма „Сименс”, под патронажа на Областния управител на Област Сливен – г-н Марин Кавръков, за шести път организират ежегодния конкурс за коледна картичка под наслов „Весела Коледа за всички”.

Всички картички, участвали в конкурса по традиция ще бъдат предоставени на социалния патронаж в градовете – Сливен, Котел, Нова Загора, Твърдица и домовете за стари хора от Сливен и Нова Загора.

 

Малки приятели,

2 500 възрастни хора от нашата Община очакват Вашите поздравления, които ще ги зарадват и стоплят през светлите, новогодишни празници.

 

Участвайте и нарисувайте най-красивата коледна картичка!

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев