Община Сливен

През 2030 г. спираме да правим секс! Може само електронно!

Секс
30.11.2011 / 11:09

Спокойно! Съвсем скоро вече няма да има нужда да се потим, да се стискаме, когато ни се ходи до тоалетната, да пропускаме мача заради секс!

Сексът остава в миналото, категоричен е британският футоролог Йен Пирсън. След по-малко от две десетилетия – само през 2030 г. – ще можем да забравим за това изтощително, мръсно и доста досадно на моменти задължение да правим секс. Не, емоциите няма да ги пропускаме или да ги загърбим, но те ще бъдат възпроизвеждани, който когато желае, пише електронното издание на в. „24 часа”.

За целта, се предвиждат експерименти, чрез които на разположени на на кожата микросхеми ще се записват всички сигналите, които нервните окончания в различните части на тялото излъчват във всеки един момент на сексуалното преживяване – като се започне от любовната игра и се стигне до кулминацията – разтърсващия оргазъм.

Какво по-хубаво от това, пита се редовият българин, за когото днес сексът си е истинско мъчение. Мъчение, защото трябва място – невинаги дивана в хола е свободен, трябва време – от задачи и бързане рядко успява, трябва и партньорка, която ще иска освен единият секс, и на заведение да я изведеш, и подарък да й купиш.

Докато през 2030 г. спасението ще е налице – купуваш си един чип и забравяш и за кондомите, и за децата, и за жената! ("Razkriria")

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев