Община Сливен

Да открехнем завесата за първата дама Юлияна Плевнелиева

Юлияна Плевнелиева
01.11.2011 / 11:15

В следващите 5 години България ще има най-строго пазената първа дама в историята – пише „България днес”. Юлияна Плевнелиева, съпругата на новия президент, мистериозно остана скрита при победата на мъжа си.

Избирателите дори не знаят как изглежда жената на първия мъж в държавата.

Юлияна Плевнелиева вече е скандализирала служителите на „Дондуков” 2. Още преди официално да стане президентша, тя категорично отказала да спазва протокола и да придружава мъжа си на официални визити. Затова настоявал самият Плевнелиев, издават съпартийците му от ГЕРБ. Според тях новият държавен глава е болезнено ревнив към съпругата си. Юлияна е 11 години по-млада от него и определено интересна за мъжката половна на електората.

В най-новата ни история досега не е имало случай, в който някои от кандидат-президентите, камо ли победителят да крие жена си.

Росен Плевнелиев неведнъж е подчертавал, че ако застане начело на държавата, иска да опази семейството си нормало. Новият държавен глава няколко пъти демонстрира желанието си да не живее в Бояна, но според НСО това е невъзможно, тъй като няма как да бъде организирана охраната му.

Първата дама е не само най-пазената, но и най-богатата първа дама в историята. Фамилията притежава имоти за милиони и тлъсти банкови сметки, повечето от които се водят на нейно име. Юлияна работи като шеф на IT отдела в столичен вестник, но определено не издържа семейството си от заплата. Плевнелиева обаче е недолюбвана от колегите си. Въпреки че не парадира с имането си, демонстрирала огромно самочувствие на работното място. Скъпите й маркови дрехи също я открояват сред простосмъртните служители. Парвата дама все още не е решила дали ще продължи да ходи на работа, след като мъжът й встъпи в длъжност.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев