Община Сливен

Плакатна напаст: Кирил Кирчев -в компания на некролози!

Плакат
01.11.2011 / 10:18

Не само плакатите от балотажа, но и от първия тур продължават да красят некрасивия ни град. Истинска напаст е не само по ларгото и в центъра, но и в другите райони на Сливен.

Къде ли не е лепено! Но най-комични изглеждат предизборните плакати на кандидат-кметове и кандидат-общинскн съветници върху ... кофите за боклук! И Кирил Кирчев /РЗС/, и Доброслав Иванов /ВМРО-НИЕ/, и г-жа Шаклиян /без нейно знание са разлепени плакати на БНД в "Даме Груев/ са в боклукчийската реклама. Още по време на първия тур минаващите край тях граждани ги наказваха с думите, че "там им е мястото на боклуците".

Особено предпочитано място за афиши се оказаха елтаблата, електрическите и други стълбове, будките за вестници, каменните огради на градинките, някои телефонни кабини и пр. Но особена куриозно е рекламното присъствие на надничащия отвсякъде РЗС-шеф и досегашен общински съветник адв. Кирил Кирчев, в компанията на.. некролози! (виж сн. горе)

Е, политическата смърт на обещаващата да уволни Бойко Борисов, но клекнала след вота пред него РЗС не се сбъдна поне в Сливен и Кирчев вкара двама съветници. След слугинажа му Лечков сега ще видим дали ще „уволнява” новия кмет или не.

На изпълняващата временно длъжността кмет на общината Недка Енергиева вероятно не й е нито до плакатите, нито до потъващия всекидневно в прах център на Сливен, дето вече не кръстосват и цистерни с вода. Но и в това временно безвластие някой трябва да разпореди рекламната напаст да бъде премахната, защото вече ни писна да гледаме от плакатите едни и същи лица, някои от които никак приятни. Така че, Недке, дерзай!

"Седмица"

Още снимки от новината

Плакат
Плакат
Плакат
Плакат

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев