Община Сливен

Сигнал: Възможни измами с фалшиви химикалки в секциите?

Бюлетина
28.10.2011 / 20:15

В предизборния щаб на генерал Милев са подадени тревожни сигнали за нов вид възможни измами на вота в неделя.

Това потвърждава публикация днес и във в."Труд". Бюлетини, предварително обработени по химически път или гласуване с химикалки със симпатично мастило - т.е., написаното изчезва след няколко часа, е имало в секции в Казанлък на първия тур.

Членове на СИК са задължавали хората да отбелязват вота си с определена химикалка. В село Крън специалната писалка внезапно изчезнала и това предизвикало спиране на изборния процес. В гр.Стамболийски пък била намерена химикалка със симпатично мастило и 100% вот за една от партиите.

 

Оттам предупреждават избирателите за евентуални фалшиви химикалки, мастилото от които изчезва от бюлетините известно време след като бъде изписан хиксът.

Призъвът е: по възможност носете си ваши сини химикалки, драги избиратели!

Според тях, в ход е сценарий за най-различни измами и манипулации!

В петък вечер стана ясно, че нито една местна политическа партия не е изразила подкрепа за Йордан Лечков. Това призна в интервю пред новата сливенска ТВ-6 и Десислава Танева, която го обясни с безкомпромисния стил на политическо поведение на премиера Борисов.

 

Уважаеми читатели,

С този коментар „Седмица” затваря сайта за политически теми. Събота е денят за размисъл. А на всички ни дойде в повече от политика и политически противоборства. Ще публикуваме новини само ако се появят извънредни обстоятелства.

В неделя, както на първия вот, ще ви осведомяваме за неговия ход и всичко, което се случва в Сливен. Приятен уикенд, и излезте да гласувате! Неделята е съдбовен ден за нашата изстрадала община!

 

"Седмица"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев