Община Сливен

Обръщения на "Съюз за Сливен" и ВМРО-НИЕ към избирателите

Коалиция "Съюз за Сливен"
28.10.2011 / 10:50

УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ НА ОБЩИНА СЛИВЕН,

КОАЛИЦИЯ „СЪЮЗ ЗА СЛИВЕН”

ВИ ПРИЗОВАВА ДА ИЗЛЕЗЕТЕ И ДА ГЛАСУВАТЕ ПРОТИВ ЙОРДАН ЛЕЧКОВ ,

ЗАЩОТО ТОВА Е ЕДИН ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ, КОЙТО РАБОТИ ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА ОБЩИНА СЛИВЕН.

Нека с вота си покажем на България, че в Сливен живеят достойни хора , които не са съгласни да живеят и работят по този унизителен начин и желаят да променят живота си.

ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ!

 

КОАЛИЦИЯ” СЪЮЗ ЗА СЛИВЕН”

 

 

ДЕКЛАРАЦИЯ

 

от Доброслав Иванов Иванов, член на Националния изпълнителен комитет на ПП „ВЯРА МОРАЛ РОДОЛЮБИЕ ОТГОВОРНОСТ – НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ ЗА ЕДИНСТВО”, председател на местната организация в Сливен и един от кандидатите за кмет които подкрепиха Кольо Милев за балотажа срещу Лечков.

 

Във връзка с безумните напъни на някои от PR-ирите на Лечков да представят генерала от запаса Кольо Милев като наш общ кандидат с ДПС, което е груба манипулация, заявявам следното:

Нашата организация подкрепи Милев на втория тур не като подкрепа за БСП, а като личност, за която се надяваме, че ще работи срещу високата задлъжнялост, негов принцип няма да бъде задушаване на дребния и среден бизнес, срещу феодалното управление и отблъскването на инвеститорите.

Призовахме всички, които ни повярваха и подкрепиха да помислят за това, че ако спомогнем за запазването на досегашното еднолично и арогантно управление на кмета, ще спомогнем за окончателното потъване на Сливен и той никога няма да изчисти лицето си пред Европа!

Грубото използване сатанизирания образ на ДПС и Доган в края на предизборната надпревара и замесването на нашата Организация, представляват блед и смешен опит да се копира успешния популистки ход на премиера по време на парламентарните избори, когато чрез масовото тиражиране на едно изказване на Доган за това, че той дава хляба и парите на хората, се постигна яд у българския избирател и голяма избирателна активност в полза на ГЕРБ. В тази връзка заявявам още, че нито една от заканите на Борисов към Доган или Тройната коалиция по време на онази предизборна кампания досега не е изпълнена, така че публичните напъни в тази посока са още по-кухи, а нашият кмет неуспешно постига бледа прилика с премиера, като върхът бе дебата по БНТ вчера, в който „словотворецът” Лечков нарече японците ИЗТОЧНИЦИ. Що се отнася до ДПС, то ние винаги сме се стремяли да опонираме на етническата основа на тази партия и много нейни действия и кадрувания, без да представляваме скачени съдове за помпане на избиратели, както някои други субекти.

Тук ще напомня, че срещу Лечков се обявиха и други 6 кандидати за кметове, още преди втория тур на 19 октомври, а до неделя ще има и други.

Що се отнася до другите опити за внушение, че сме в орбитата на БСП, първо смятам, че ГЕРБ като пореден политически проект, съставен с целта да въведе за пореден път в заблуждение избирателя в името на вечните властови амбиции на олигархическите кръгове, е пълен с червени инфилтрати и на местно ниво, включително със сламени хора на считан за червен бивш приватизационен фонд – сега холдинг.

Още веднъж призовавам нашите симпатизанти в неделя да гласуват с бюлетина № 8, но за личността на Кольо Милев, като лично аз за първи път в живота се ще задраскам квадратче до абревиатурата БСП в името на раздялата с едно феодално разрушително управление.

В заключение припомням позициите на Организацията между двата тура на предишни местни избори: през 2003 г., когато на балотаж бяха Лечков и Иван Славов, заявихме, че няма да подкрепим нито един от двамата, през 2007 г., когато на втори тур се бориха Лечков и Мартин Славов призовахме своите избиратели да гласуват по съвест. Днес няма място за дистанциране, защото Сливен е на прага на фалита.

 

Доброслав Иванов

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев