Община Сливен

Генерал Милев се срещна с жители на село Сотиря

Ген. Кольо Милев в Сотиря
28.10.2011 / 09:08

Кандидатът на БСП за кмет на Сливен генерал Кольо Милев се срещна с жители на село Сотиря. „С вас се виждаме не за първи път. Така ще е и в бъдеще. Знам, че в Сотиря живеят будни хора, които няма да допуснат да станат участници и жертви на поредните изборни манипулации”, обърна се генерал Милев към жителите на селото.

„Благодаря на всички, които ме подкрепиха на 23 октомври. Убеден съм, че в неделя ще направим първите крачки по пътя към генералната промяна, защото стана ясно, че именно такава е волята на сливналии”, каза още генерал Кольо Милев.

Генерал Милев разговаря дълго време с жителите на Сотиря. „Сегашните управляващи много ни подценяват, ако смятат, че ще купят гласовете ни и ще си решат проблема. Ние сме трезвомислещи хора и няма да продадем бъдещето си. Ще Ви подкрепим, защото и ние, както и българите, искаме децата ни да имат образование и работа”, заяви представител на ромското население, живеещ в селото.

Кандидатът на БСП за кмет на Сливен увери присъстващите на срещата, че, за разлика сегашния кмет на общината, няма намерение да се затвори между четирите стени на кабинета си. Генерал Милев пое ангажимент редовно да се среща с граждани. „Имате подкрепата ни и бъдете сигурен, че когато обявите първия си приемен ден, аз ще бъда първият, който ще дойде при Вас”, обърна се към генерал Милев жител на Сотиря.

 

Само промяна в управлението на Сливен ще върне загубените евросредства

Евродепутатът Евгени Кирилов призова в обръщение гражданите на община Сливен да подкрепят на втори тур на кметските избори кандидатът на БСП генерал Кольо Милев. Според него само промяна в управлението на Сливен може да върне почти загубените евросредства за общината. „Сегашното управление в лицето на Йордан Лечков тотално дискредитира политиката по усвояването на европейските фондове в Сливен и постави срамно петно върху града и върху България като цяло”, се казва в него.

„Сливен се нуждае от ред, от прекратяване на царящия корупционен хаос и от сериозен размах, с какъвто безспорно разполага.”

 

Политически клуб „Екогласност” подкрепи генерал Милев

Политически клуб „Екогласност” – Сливен заяви безрезервната си подкрепа за генерал Кольо Милев.

В позицията си „Екогласност” изразяват категоричното си становище, че на 30 октомври гражданите на Сливен трябва да подкрепят генерал Милев в качеството му на единствената разумна алтернатива за общината.

От политически клуб „Екогласност” призовават сливналии с вота си да сложат край на безотговорното и некомпетентно управление, което тормози жителите на общината вече цели осем години.

 

Демократичният съюз на жените в Сливен подкрепя генерал Милев

Демократичният съюз на жените в Сливен изрази подкрепата за си за кандидатурата на генерал Кольо Милев за кмет на Сливен.

„Във време на духовен кризис, разпад на ценности, загуба на идеали, ширещо се малокултурие, войнстваща простащина, арогантност, нихилизъм и песимизъм у младите, конфронтация и полицейщина, липса на толерантност в общество, имаме нужда от духовно възраждане, от вдъхновяващи за добри дела примери, от личности, които да обединят жителите на Сливен, затова и заставаме зад кандидатурата на Кольо Милев и неговия екип”, се казва в писмото на Гинка Стоянова – председател на Сдружение с нестопанска цел „Демократичен съюз на жените”.

В позицията на Сдружението се казва още, че единственият начин Сливен да получи демократичен път на развитие за по-доброто си бъдеще е чрез прозрачно и мъдро управление.

„Обединението ни не е „срещу”, а „за”: осигуряване на граждански контрол в работата на общината, осигуряване на инвестиции и откриване на нови работни места, насърчаване на бизнеса, подкрепа на социални инициативи в помощ на младите семейства, приемната грижа, самотните майки и децата, хората в неравностойно положение, духовното въздигане на Сливен, традициите и ценностите му, образованието и културата.

Призоваваме жените на Сливен и техните семейства да гласуват за генералната промяна на града ни!”, завършва писмото на Демократичния съюз на жените.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев