Община Сливен

Стефан Данаилов очарова и журналисти, и граждани

БСП
27.10.2011 / 10:14

Остаряващият симпатично "аркашка" Стефан Данаилов, кандидат за вицeпрезидент, очарова вчера и журналисти, и граждани.

В к-с "Национал" той бе приветстван от кандидата за кмет на БСП генерал Кольо Милев и лидера на местните социалисти Мартин Славов.

"Много обичам Сливен!” - заяви Данаилов и припомни своите гастроли в "Мотопедът" на Н. Йорданов и други сливенски спектакли.

Данаилов призна, че е очаквал по-малка разлика между кандидатите на ГЕРБ и тяхната двойка. Отдаде го най-вече на царящото на много места в страната беднотия, отчаяние и страх. Затова е нужна промяна и тя е в генерал Милев - заяви убедено той.

На въпрос на "Седмица" за нападките на Росен Плевнелиев и опита на последния да го изкара едва ли не човек на миналото, изпълнителят на стотици роли в театъра и киното отвърна с простичките думи за липсата на седемте години от вкъщи. Потърсете моите изказвания в парламента и пред творчески съюзи и ще видите, че винаги съм бил толерантен към опонентите и че съм бил критичен по-скоро към своите колеги от БСП, заяви Данаилов. Но смятам- каза още - че това не е истинската същност на г-н Плевнелиев, а че по-скоро му е наложено от партията. С тези си постановки, драматургията на управляващите удари дори Шекспир! - сподели още кандидатът за вицепрезидент. - Защото чепикът ги стяга!

По отношение на разиграването на етническата карта от Плевнелиев в последните дни, Данаилов добави: "Когато Плевнелиев събере политическия опит на г-н Доган, аз със сигурност вече няма да съм жив!"

По-късно Данаилов имаше среща с именници и симпатизанти на БСП.

 

"Седмица"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев