Община Сливен

Новината от снощи: Забраниха на Лечков да напуска страната!

Съдебна палата Сливен
26.10.2011 / 19:24

С постановление на Окръжна прокуратура Сливен от 17 октомври, на Йордан Лечков е наложена ограничителна мярка - да не напуска страната.

Новината бе потвърдена и от високопоставен източник в сливенската прокуратура, но вероятно е пазена в тайна заради предстоящия балотаж.

Както е известно, освен че получи присъда от Ямболския съд, срещу Лечков има образувани още няколко дела и повдигнати обвинения. Като особено тежък се очертава и случая за извършени сериозни нарушения при изграждането на водопроводите в ж.к. "Дружба". По делото са привлечени като обвиняеми гл.юрист на общината Елеонора Христова и отговарящият за надзора Стефан Шефкенов.

Преди да публикуваме тази новина, получихме ново потвърждение за наложената от прокуратурата мярка. До края на вота Лечков е с имунитет, но е възможно да бъдат предприети и други действия.

"Седмица" научи от достоверен източник, че на управляващите им е писнало от непрестанните издънки и скандали около Лечков и са вдигнали ръце от него. А на прокуратурата е бил даден картбланш да си довърши работата.

Футболната мафия, гласят някой версии, се опитала да спасява Лечков, като в негова подкрепа е бил ангажиран дори шефът на УЕФА Мишел Платини, който обещал средства за новия национален стадион. По всичко изглежда обаче, че дните на поставящия се над закона сливенски "уникат" са преброени.

Защото новината за забраната да напуска страната ще шокира и разколебае дори най-ревностните му поддръжници.

"Седмица"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев