Община Сливен

С какво пак ще ни залъгва за балотажа шмекерът Лечков?

Йордан Лечков
25.10.2011 / 11:22

Ще бия още на първия тур и ще вкарам 22 съветници в общинския съвет! - помните ли помпозните думи на Лечков пред местните и централните медии, в пълна амнезия за случващото се в Сливен.

Загуба на чувството за реалност или просто тарикатска стратегия? Да внушаваш и на управляващите горе, и на избирателите, че властта ти е дадена завинаги като императорска титла или благороднически сан?

И какво ще ни обещае шмекерът от Воденичане за последния рунд в неделя?

Явно инсценирани от неговото обкръжение вече плъзнаха версии и слухове, че да ходим да гласуваме е едва ли не безсмислено. Всичко било вече нагласено, чувалите с бюлетини в полза на кмета пристигнали в общината, ромите били купени, а неколцина местни лидери не само щели да се продадат, но и тръгнали да пазарят гласове. Може да чуете подобни приказки в автобуса, в таксито, на пазара и къде ли не. Само че някой си прави сметката без кръчмаря.

А кръчмарят или по-точно съдникът в този съдбовен за Сливен ден ще бъде Негово величество Избирателят. Че има продажни лидери, че се купуват гласове и пр. е стара нашенска истина, но чак такива огромни манипулации със секции и бюлетини под непрестанния контрол на заинтересованите политически сили едва ли са възможни. Затова - излезте и гласувайте!

Време е, сливналии, време е!

"Седмица"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев