Община Сливен

Арестуваха коза за агитация в с. Старо Жлезаре

Коза
24.10.2011 / 09:20

Гавра със сегашния кмет на Хисаря Георги Пирянков си направиха зевзеци и политически опоненти в село Старо Железаре – пише днес „Труд”, който помества и снимка (горе).

“Жертва” на изборната битка стана невинна коза. Главата на животното бе оцветена с бледорозова блажна боя, от едната страна на тялото й пишеше “БСП”, а от другата - номера на кандидата за втори мандат 22. Номинираният от левицата кмет обаче е Пено Бойновски с №8. “Тази провокация е срещу мен, а не срещу БСП”, реагира Пирянков и заподозря щаба на досегашната му заместничка Пенка Ганева. Кметът отказа да пуска сигнал. Председателят на ОИК в Хисаря Йордан Данбулев съобщи, че боядисаната коза е спряна от неделната паша в Старо Железаре и е прибрана в двора на стопанина си. Той е задължен да заличи следите от “политическа агитация”, но няма да бъде наказан.

По необичаен начин започна изборният ден в община Алфатар, Силистренско. Предизборният щаб на БСП в града осъмна намазан целия с говежди изпражнения. Явно са цапали призори, защото сутринта намазаното е било още прясно, разказаха от щаба. Веднага след като полицията пристигнала, започнало чистенето.

През нощта срещу изборния ден гумите на автомобилите на трима души от БСП-Алфатар са били нарязани.

Колите са на досегашната кметица Радка Желева, кандидатката за тези избори Нели Маринова и на шефа на местния общински съвет на социалистите Петър Иванов.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев