Община Сливен

Процентите се постопиха: Плевнелиев не е абсолютен фаворит

Калфин - Плевнелиев
24.10.2011 / 08:49

Понадутите цифри от екзитпола на явно доста купени агенции за съотношението между Плевнелиев и Калфин се постопиха тази сутрин.

Телевизиите уточниха: то е 39,85 за Плевнелиев и 29,88 на сто за Калфин при 40 преброени бюлетини.

Меглена Кунева е с над 14 на сто, следвана от Волен Сидеров -малко над 4 на сто, Румен Христов -2,5 на сто и пр.

Така че изходът от балотажа изглежда доста непредсказуем, въпреки че бившият министър се бие в гърдите, че е абсолютен фаворит, че е новото лице на промяната, че Калфин и Данаилов са част от миналото, а той настоящето и бъдещето на България и т.н.

С тези си изявления иначе симпатичният Плевнелиев може да отблъсне доста хора. Особено нелепо прозвуча казаното преди вота от него по адрес на Стефан Данаилов. Чакай, бе момче, трябва да каже някой на нетърпеливия кандидат за президент! - Стефан Данаилов е изтъкнат български актьор, има стотици роли в Народния и други театри и е известен в цяла Европа. Ти ли ще слагаш на кантар миналото на Данаилов, което за разлика от това на бившите комунисти Бойко Борисов, Цецка Цачева и др., е също така достойно, както настоящето му, защото той не измени на принципите си.

Очаква се част от гласовете на Кунева и вече мобилизираният електорат на Доган да отидат за Калфин-Данаилов. Дали ще се стигне до драматичен обрат,ще видим в неделя.

„Седмица”

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев