Община Сливен

Н. Сосеров в действие: Най-смешната анкета на нашата планета

Николай Сосеров
21.10.2011 / 11:16

Отдавна не бяхме отваряли сайта на "Сл. днес и утре" и ето, че Великият сициолог Н. Сосеров отново ни смая.

Ето какво гласят цифрите в най-смешната анкета на нашата планета:

Поставяният дълго време на едно от първите места Иван Славов е вече поел към дъното с едва 10,14 на сто. Но кои са първите? Първите в множествено число, защото социологът-магьосник Сосеров е турил начело Иван Иванов /Атака/ и Кольо Милев /БСП/ с... /представете си!/ -23,19 на сто. Ни повече, ни по-малко, изравнил ги е дори в стотните! Е, такова нещо нашенската социология не познава!

На доскорошния благодетел на Сосеров - кмета Лечков, са отредени далеч по-скромните 18,84 на сто. Кой кого е разлюбил, един Бог знае. Доброслав Иванов /ВМРО-НИЕ/ получава 8,7 на сто, след когото изненадващо се нарежда Десислава Андрова /Партия на зелените/ - със 7,25 на сто. Кирил Кирчев и Кети Бозукова, Иван Благоев и Галин Кънчев обират по скромните 1,45 /пак равенство, дори в стотните!/. С малко повече: - 2,9 на сто е удостоен Димитър Сяров /Синята коалиция/.

Но изравнените до стотни проценти на двамата първи и по-долу на цели четирима кандидати са нищо и никаква мистерия, в сравнение с потресния факт, че Нели Минчева /ОДС/, Кръстанка Шаклиян /БНД/ и Тодор Василев /ЕНП/ са на нулата, тоест, дори нe събират по една стотна от гласовете!

Отговорът за поредната Велика соцкомбинация в "Най-смешната анкета на нашата планета” вероятно ще открием в рзмера на рекламните договорености, на принципа който дал, той взел. Жалка история.

"Седмица"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев