Община Сливен

Кой стои зад Иван Славов и защо ще гласувам за него

Адв. Вера Долапчиева
21.10.2011 / 11:13

Стоим всички ние, които сме недоволни от досегашното управление. Познавам човека, професионалиста, съпруга, бащата и политика Иван Славов повече от 25 години. Опита ми на адвокат ме е научил да обследвам човешкия живот и действия назад във времето, преди да се доверя на някого.

Така е и с Иван Славов, безспорен специалист в областта на просвещението, общественик с възрожденски дух, започнал кариерата си като учител, преминал през тази на българския депутат с несъмнен опит в знания като кмет на Сливен, преди кметуването на Лечков.

Всеизвестна е неговата почтеност в Сливен, коректност в политическата сфера в България докато беше депутат. Морала и загрижеността за нашия град проличаха докато беше кмет.

Не мога да изброя колко много стори Иван Славов като кмет само за две години, но не мога да отмина факта на многобройните европейски проекти защитени от него - един от които спомогна да се санират значителен брой жилищни и с обществено значение сгради, преди Бургас, Стара Загора и Ямбол - доведе хранителна верига „Била'", спаси работещите във фирма „Пътнически превози „ продавайки занемарено петно на гръцка фирма и много други.

По това време града ни придоби европейски вид благодарение на неговите твърди решения и навременна дейност, а сега всички сме свидетели на опустошителната разруха .

Залагам на Иван Славов и му вярвам безрезервно, защо?

- Защото през изминалите десетилетия той доказа на всички ни, че е твърд в спазването на човешкия морал и законите

- Защото въпреки, че заемаше всякакви високи постове не се е облагодетелствал от тях, затова всякакви опити да се внуши на изстрадалия сливналия, че има опасност той да бъде въвлечен в тъмни сделки е абсурдно .

- Защото моето семейство се обогати с неговото чисто и непокварено от времето приятелство, затова и аз съм в листата на общински съветници на Коалиция "Съюз за Сливен".

- Защото в коалицията „Съюз за Сливен" стоим общественици с различни като цветовете на дъгата възгледи но сме единни за издигането просперитета на Сливен. И Защото Иван Славов е доказал силата си като кмет.

Апелирам и Приканвам всички мои съграждани, които вярват в мен и семейството ми, да ни подкрепят.

Вярвайте и не се поддавайте на манипулации. Мислете за достойното и мъдро управление на бъдещите четири години на нашия град. Заложете на изпитания и проверен общественик – Иван Славов.

 

Адв. Вера Долапчиева

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев