Община Сливен

ВМРО – НИЕ закрива кампанията си днес, срещи на МК ”Център”

Доброслав Иванов
21.10.2011 / 10:58

Кандидатът за кмет на Сливен от ВЯРА МОРАЛ РОДОЛЮБИЕ ОТГОВОРНОСТ – НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ ЗА ЕДИНСТВО ( ВМРО – НИЕ ) Доброслав Иванов и кандидатите за общински съветници днес Ви канят на закриване на предизборната кампания с концерт под надслов: Да си върнем Сливен!

В концерта ще има изпълнения на група „Динамика”, Димитър Димитров - Джеймс, джейм-сейшън, огнено шоу. Начало: 18 часа на входа на Градската градина.

Нека се съберем заедно всички млади и вече недотам млади хора, които все още останахме в Сливен и България! Нека спрем ново феодално управление на Сливен!

И нека ни е весело напук на манипулациите и поредния опит за мимикрия на Октопода в различни кандидатури и листи под диригентството на един от най-големите кукловоди в страната!

С № 26 в изборните бюлетини да подкрепим всички чисти и безкористни хора, с които заедно оцеляхме и изтърпяхме 21 години ограбване и лъжи! Нека покажем, че не сме „изгубеното поколение”, в което се опитаха да ни превърнат!

 

 

Предстоящи срещи на Иван Благоев и МК „Център”

 

Днес кандидадът за кмет на община Сливен Иван Благоев и част от кандидатите за общински съветници от листатата на Местна коалиция „Център” ще се срещнат с живеещите в квартал „Комлука” в читалище „Христо Ботев”, построено от Иван Благоев.

По-късно през деня Иван Благоев и Георги Кирилов, Венелин Йорданов и Георги Иванов ще имат среща с жителите на село Малко Чочовен.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев