Община Сливен

Пак „сензация”: Появи се и фалшив в. “Сливен ДНЕС и УТРЕ”

Вестник
21.10.2011 / 09:16

“Появи се и фалшив вестник “Сливен ДНЕС и УТРЕ”. За това алармираха по телефона наши читатели. Лошото копие на това издание се разпространявало безплатно в града днес.

Този път то е насочено срещу БСП и ген. Милев с явната цел да създаде впечатление, че Коалиция "Съюз за Сливен" отговаря на онзиденшната провокация и да конфронтира двете формации.

Появата на некадърното копие на “Сливен ДНЕС и УТРЕ” е само ден, след като подобна гавра бе извършена и със “Сливенски вестник”, който спря да излиза преди две години.

Собственикът и главен редактор на в. “Сливен ДНЕС и УТРЕ” Николай Сосеров заявява категорично, че няма нищо общо с фалшивото издание. Вероятно зад него стоят хора, които са участници под някаква форма в тазгодишните местни избори.

Имаме надежда, че все някога поръчителят или изпълнителят на злосторното дело ще стане ясен. Но отсега със сигурност може да се каже – който краде интелектуален продукт, е интелектуално немощен.

На редакционните телефони и електронната поща очакваме всякаква информация, която може да помогне за разкриване на престъплението. Заявяваме, че ако бъде разкрит поръчителят и изпълнителят на злодеянието, името му ще бъде обявено на страниците на вестника ни. Без значение за кого става дума! – заявява Сосеров.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев