Община Сливен

От ГЕРБ подкрепят Иван Василев за кмет на село Самуилово

Иван Василев
20.10.2011 / 16:27

С благодарност за новия храм „Св. св Константин и Елена” в село Самуилово посрещнаха жителите му кандидата на ГЕРБ за кмет на община Сливен Йордан Лечков.

„В Самуилово никога не е имало православен храм. Сега има, въпреки кризата. С много усилия, доброволен труд и дарения ние го направихме и го открихме, направихме и спортна площадка и много други неща за селото”, припомни Иван Василев, който е отново кандидат за кмет от селото. Той изрази надеждата си, заедно с Йордан Лечков в новия мандат ще успеят да възстановят младежкия дом, ще съдействат за охраната и опазването на селскостопанското имущество.

Йордан Лечков каза, че в сегашните условия проблемите на селото ще се решават година за година. Той подчерта, че партия ГЕРБ и той лично подкрепят Иван Василев. Призова хората от Самуилово да гласуват за Иван Василев, когото познават по делата.

Към присъстващите се обърна Десислава Танева, областен координатор на ГЕРБ за Сливен и народен представител. Тя поиска подкрепата на местните хора за стария и нов кандидат за кмет Иван Василев. „Аз искам да ви помоля за подкрепа и за трети мандат на кмета на община Сливен Йордан Лечков. Една личност, която е извън политическия шаблон. Човек, който с много смелост тръгна да прави сериозни инфраструктурни проекти. Повярвайте ми познавам процедурите. Преодоляхме трудностите и проектите ще бъдат завършени. Имаме пълната подкрепа на правителството на ГЕРБ”, заяви Десислава Танева.

 

Детското отделение на МБАЛ „Д-р Иван Селимински” АД е включено в капиталовата програма за 2012 на Министерството на здравеопазването, съобщи Десислава Танева на среща с лекари и медицински работници от най-голямото медицинско заведение в област Сливен. Тя поздрави хората с бели престилки и каза, че като сливенски народен представител се гордее, че те са превърнали болницата „Иван Селимински” в модерно и водещо в региона медицинско заведение. Десислава Танева подчерта, че напредъкът на болницата е благодарение на съдействието на общината и лично на Йордан Лечков.

Пред екипа лекари, висш медицински и немедицински персонал, Йордан Лечков представи общите политики, които е следвал и ще продължи да следва за развитието на града.

Въпросите от пълната зала насочиха разговора към организацията на движението в града, към опазването на обществения ред и перспективите за Сливен през следващите години.

Йордан Лечков съобщи, че в Сливен ще стартира видеонаблюдение по големите улици, там където шофьорите развиват високи скорости, камери ще има и в детските заведения и училищата. Той информира присъстващите за проектите, които общината е готова да стартира. Изясни принципа на усвояване на средствата по европроектите – парите идват след завършването на проекта, едва след като са направени щателни проверки на неговото изпълнение и гаранциите за качеството на работата.

Йордан Лечков увери, че Сливен ще продължи да се развива като модерен град с енергоефективни сгради, с нова пречиствателна станция, със социална политика, модерно здравеопазване и благоприятен бизнес климат. За да продължи в следващия мандат, Йордан Лечков поиска подкрепата на екипа на водещата сливенска болница. Той призова присъстващите да гласуват за кмет, общински съветници и президент, издигнати от ГЕРБ с номер 2 в бюлетината.

 

Предизборен щаб ГЕРБ - Сливен

 

Още снимки от новината

Йордан Лечков

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев