Община Сливен

Иван Благоев: 34 е политическият джакпот за 2011 година

Иван Благоев
20.10.2011 / 16:24

„Политическият джакпот за 2011 година е № 34“. Това заяви кандидатът за кмет на общината Иван Благоев по време на предизборна среща в село Жельо войвода, където той и първите трима от листата за общински съветници Георги Кирилов, Венелин Йорданов и Георги Иванов изразиха подкрепата си към Диян Йорданов, кандидат-кмет за селото, издигнат от Местна коалиция „Център“.

Иван Благоев направи анализ на политическите субекти в местната надпревара за общинска власт, като изтъкна предимството на „Център“ с това, че не са известни със съмнителни сделки и корупционни схеми. „Ние ще бъдем преграда на тези, които искат чрез властта да обслужват свои икономически, имуществени и всякакви други користни интереси“, заяви кандидат-кметът на Сливен Иван Благоев.

Кандидатът за кмет на село Жельо войвода Диян Йорданов е човек с чисто минало и чисти намерения. Скромен, честен и интелигентен – човек, достоен да бъде кмет на Жельо войвода. В обръщението си към гостите на срещата Диян Йорданов маркира основни наболели проблеми, които ще разреши чрез управленската си програма. Това са: благоустрояване на селото чрез поддържане на чисти улични и зелени площи, асфалтиране и осветление на улиците, активно участие по програми за селското стопанство и опазване на земеделските имоти. Кандидат-кметът на Жельо войвода подчерта, че ще води активен диалог с хората и ще се вслушва в тяхното мнение.

„Не искаме вече да слушаме кавги и препирни. Искаме хората, които избираме, да работят и да правят така, че да живеем достойно. Ние вярваме във вас и в изборния ден ще изберем бюлетина № 34. Явно вие сте шансът на община Сливен да се възроди” , обяви сред залата възрастен мъж, съпроводен от бурни ръкопляскания.

Още снимки от новината

Диян Йорданов

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев