Община Сливен

Борисов се изгаври и със своя герой -майор Деянов

Бойко Борисов
20.10.2011 / 09:35

След като направи на "мат и маскара" Корнелия Нинова, бившият пожарникар, охранител /на Живков/, гл. секретар на МВР, а сега премиер Борисов се изгаври и с любимия си актьор от детско-юношеските си години.

Тази сутрин една телевизия коментира, че майор Деянов е бил един от любимите му герои някога.

Повод за омаскаряването на кандидата за вице-президент на БСП стана откриването на ремонтираната сграда на Националната професионална

гимназия по фотография и полиграфия. Премиерът гледал сутринта клипа, в който

бившият министър заявява, че се срамува от правителството на ГЕРБ и

изкара Данаилов виновен за състоянието на горепосоченото училище.

"Срам ме е, много ме е срам за него. Срам ме е!” - повтаряше настойчиво Борисов. И изрече наистина глупава смешка: "Срам ме е за това момче!"

Днес по-възрастният с близо 18-19 години „момче” Данаилов ще трябва да почерпи близки, приятел и съпартийци заради щедро дарената му нова младост. Но бащата на нацията бат Бойко има право да нарича момчета дори… стогодишните.

"Той не може и да пише! "- изгаври се още веднъж интелигентният Борисов.

Ще припомним, че бившият комунист Бойко Борисов се обяви на времето срещу т.нар. деполитизация на органите и отказа да хвърли партийната си книжка. Днес е антикомунист и суперевропеец.

За разлика от него и хиляди други менте-политици и менте-интелектуалци, Стефан Данаилов обаче не направи това и остана верен на своите принципи. Не сме фенове на неговата партия, но той заслужава уважение!

Георги Вл. ПОПОВ

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев