Община Сливен

Кръстанка Шаклиян донесе надеждата на хората в Кермен

В Кермен
19.10.2011 / 16:41

„Кермен трябва да започне да се развива в положителна посока. Градът има голям потенциал, който, ако бъде подкрепен от управленска воля и компетентност, ще го доведе до просперитет” – заяви пред гражданите на Кермен кандидатът за кмет и водач на листата на ПП Българска нова демокрация г-жа Кръстанка Шаклиян. Тя сподели, че макар и в икономическа криза, едно добро планиране, подкрепа от страна на общината при кандидатстването пред европейски фондове и програми и поставянето на акцент върху развиването на местната икономика и инфраструктура ще дадат решение на основните проблеми в града – развиването на селското стопанство и създаването на нови работни места. „Трябва да се възползваме максимално от членството си в Европа. Аз знам как да го направя и екипът ми е компетентен и готов да работи за това” – каза г-жа Шаклиян.

Гражданите на Кермен споделиха, че ежедневно се сблъскват с редица проблеми, които остават встрани от дневния ред на общината. Запушените отводнителни канали, разбитите улици, тротоари и сметопочистването са само част от тях.

„Проблемите на Кермен си приличат с тези на общинския център и няма причина да бъдат пренебрегвани. Всичко трябва да се прави с мисъл за утрешния ден - така животът ни ще стане по-лесен. Моята бюлетина е номер 27 и аз ви гарантирам, че тя е носител на нови възможности и перспективи пред нашата община” – коментира г-жа Шаклиян, която заедно с кандидатите за общински съветници от листата на ПП Българска нова демокрация продължи срещата с гражданите на Кермен с дискусия за конкретните мерки за града, залегнали в програмата й за управление на община Сливен.

Пресцентър на БНД-Сливен

Още снимки от новината

В Кермен
В Кермен

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев