Община Сливен

Селата не са заден двор на община Нова Загора

Николай Грозев
19.10.2011 / 10:33

На 18.10.2011г., в 11.00 часа , жителите на село Брястово очакваха да посрещнат в пенсионерския клуб Николай Грозев - кандидат за кмет на Община Нова Загора от ПП Герб и кандидатите за Общински съветници на ПП Герб – Христо Димитров, Красимир Славов и Светла Стоянова. Присъстващите изслушаха внимателно представения отчет за четиригодишния мандат. Г-н Грозев очерта и бъдещите приоритети, по които ще работи той и неговия екип, в случай че бъде подкрепен за втори мандат.

На подкрепа от своите съселяни, за да продължат започнатото, сподели, че разчита и Красимир Славов, настоящ кмет на с. Брястово и кандидат за общински съветник от ПП Герб.

Дошлите на срещата изразиха задоволството си от свършеното до сега, направиха някои предложения и заявиха подкрепата си за кандидата за кмет на Община Нова Загора от ПП Герб и кандидатите за Общински съветници от ПП Герб.

 

Студеното време не попречи на кортенци да се срещнат с кандидата за втори мандат за кмет на община Нова Загора, издигнат от ПП Герб г –н Николай Грозев.

С кръшни български хора на мегдана и народни песни жителите на с. Кортен посрещнаха г-н Грозев и кандидатите за общински съветници от листата на ПП Герб. Досегашният кмет на селото г-н Милен Користилов поздрави своите съселяни и изнесе пред тях подробен отчет за четирите години на своето управление. Г-н Користилов е млад човек, но през четиригодишния мандат е направил много неща за с. Кортен. Още по хубавото е, че търсейки подкрепа от своите съселяни за втори мандат, той очерта пред тях своята управленска визия и набеляза поредица от практически действия за нейното реализиране. Ето зад такива кандидати – млади, амбициозни, със свежи управленски идеи и разбира се с нескрит ентусиазъм за работа застава ПП Герб и ги подкрепя безрезервно за предстоящите избори.

Пред събралите се хора беше представена листата за общински съветници. ПП Герб е единствената политическа сила, която предлага в община Нова Загора пълна листа с кандидат общински съветници. Листа не робуваща на тясно партийни принципи, а е създадена от професионалисти, честни и доказали се хора в своите области.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев