Община Сливен

МК "Център" и Иван Благоев подкрепиха Мариана Стефанова в Калояново

В Калояново
18.10.2011 / 13:55

Вчера Местна коалиция „Център“ – кандидат-кметът Иван Благоев и кандидатите за общински съветници Георги Кирилов, Венелин Йорданов и Георги Иванов, въпреки лошото време посетиха село Калояново, за да подкрепят кандидатурата на Мариана Стефанова за кмет на селото.

„Моята кампания минава под мотото „Заедно можем повече“, защото вярвам в това. Всички ние трябва да направим така, че нашите деца да останат тук, да работят и да се развиват. Аз искам да спрат конфликтите между цигани и българи,да не чакаме някой друг да направи нещо за общото ни битие, а сами да правим възможното“, каза Мариана Стефанова.

През кметския мандат тя има амбицията да направи следните неща: доиграждане на църквата, подмяна на улични и тротоарни площи, хубава зала за събирания, различна табела на входа на селото, стабилна постройка за здравен пункт и осигуряване на стоматологична помощ.

„Мариана Стефанова има пълната подкрепа на Местна коалиция „Център“, тя ще бъде вашият гарант, че интересите на Калояново ще бъдат защитавани в общинския съвет. Всички задачи, които тя набеляза, освен вие – нейните избиратели, и ние ще следим дали се изпълняват и ще помагаме“, каза кандидатът за кмет на община Сливен Иван Благоев.

Сливен и общинските населени места могат да живеят друг социален и икономически живот. Време е тези процеси да започнат. Това може да стане, ако гласувате доверие на Местна коалиция „Център“ и нейните кандидати за кметове и общински съветници с бюлетина № 34. Това беше посланието на кандидатите за местния парламент Георги Кирилов, Венелин Йорданов и Георги Иванов, с което завърши предизборната среща в село Калояново.

 

Димитър Петков: Жителите на Глушник заслужават добър и уреден живот

 

„Тези добри и честни хора, които живеят в село Глушник, заслужават добър и уреден живот. Ще направя всичко по силите си да постигна това”, заяви кандидатът за кмет на Глушник Димитър Петков, издигнат от Местна коалиция „Център” по време на предизборна среща вчера. За да подкрепят кандидатурата на Димитър Петков, в селото бяха кандидатът за кмет на община Сливен Иван Благоев и кандидатите за общински съветници Георги Кирилов, Венелин Йорданов и Георги Иванов.

Димитър Петков изрази надежда, че ще може да изпълни намеренията си, защото ще има силна подкрепа и съдействие от МК „Център”. За него важните неща за разрешаване са: да успее да запази детската градина от закриване, да има лекарски кабинет, да прекрати кражбите чрез строги санкции, да бъде премахнато сметището в западния край на селото, да изгради спортна площадка с различни игрища и не на последно място обновяване на уличната мрежа. „С тези задачи не се изчерпват проблемите на Глушник, но паралелно с това ще решаваме и другите”, обеща кандидат-кметът на Глушник Димитър Петков.

„Ние вярваме на Димитър Петков и сме убедени, че той ще удържи на дадената пред вас дума, защото той е отговорен и много решителен човек. Затова и ние, от коалиция „Център” го издигаме за кмет на селото”, заяви Иван Благоев. „От него искаме едно – да имаме диалог, да бъде активен участник в заседанията на общинския съвет и постоянните комисии и вярваме, че като общинска група в бъдещия съвет ще бъдем полезни и за Сливен, и за селата”, допълни кандидат-кметът на Сливен и водач на листата за общински съветници на МК „Център” Иван Благоев.

„Иван Благоев е бил областен управител на Сливен, а сега успешно ръководи болница „Царица Йонна”. Преди това е бил дълги години съдия, а и адвокат. Този човек е изключително подходящ да бъде кмет на сливенска община, защото има необходимия управленски опит и се е доказал професионално. Да не пропускаме шанса – и вие, и ние, да го използваме. Гласувайте за нас с бюлетина 34, защото така облаците над общината ни ще се разсеят”, призова кандидатът за общински съветник под № 2 в листата на МК „Център” Георги Кирилов.

Още снимки от новината

Калояново
Глушник

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев