Община Сливен

Предизборни изяви на ГЕРБ-Нова Загора и МК "Център"-Сливен

Николай Грозев
18.10.2011 / 09:16

Посрещнаха радушно Н. Грозев в Стоил войвода и Любенова махала

 

В студената неделна вечер на 16 октомври, бе срещата на жителите на с.Стоил войвода с кандидатите, издигнати от ПП ГЕРБ за кмет на Община Нова Загора Николай Грозев и общински съветници от листата.

Залата на читалището в селото,бе препълнена с хора дошли да чуят отчета на г-н Грозев за изтеклия четиригодишен мандат и бъдещите приоритети и насоки за развитие на Община Нова Загора.

На срещата бе представен и кандидатът за кмет на с.Стоил войвода,издигнат от ПП ГЕРБ - Иван Казаков.

В своето изказване г-н Казаков,сподели някои от наболелите теми за решаване в селото и увери,че с подкрепата на всички жители на селото,ще съумее да ги реши в бъдеще.

 

На 17.10.2011г. ремонтираната сграда на читалището в с.Любенова махала, светла и топла, гостоприемно посрещна кандидатите от ПП ГЕРБ за кмет на Община Нова Загора Николай Грозев и общински съветници от листата.

Студът и вятърът навън не попречиха на голяма част от жителите на селото и те препълниха салона на читалището. Позитивно, без нападки към нито един от своите опоненти, Николай Грозев направи отчет на изминалия мандат и очерта насоките и бъдещите намерения за развитие на Община Нова Загора. За пръв път, на всеки един от присъстващите бе раздадено печатно издание на отчета на кмета. На 80 печатни страници е представено в текст и снимки, направеното от екипа на г-н Грозев през изтеклия мандат.

На срещата, Николай Грозев заяви категоричната си подкрепа за кандидата за втори мандат, издигнат от ПП ГЕРБ за кмет на с.Любенова махала - Иван Иванов.Той от своя страна запозна присъстващите със свършеното от него през изтеклия мандат и бъдещите си планове за селото.

"Да си кмет на селото не е привилегия, а отговорност "- заяви г-н Иванов.

Много настроение изпълни присъстващите в залата ,когато на сцената излязоха юношеската формация на ДЮФА "Загорчета" с главен художествен ръководител Енчо Енчев,танцьорите от фолклорна школа "All steps" и Велина Стайкова.

 

 

Среща с колектива на Държавния куклен театър ще проведе днес кандидатът за кмет на Сливен и водач на листата за общински съветници Иван Благоев.

По-късно през деня Иван Благоев и първите трима кандидат-общински съветници Георги Кирилов, Венелин Йорданов и Георги Иванов ще посетят селата Чинтулово, Малко Чочовен и Злати войвода.

В последното МК „Център“ ще изрази подкрепата си към кандидата за кмет Николай Колев, чиято кандидатура издига.

Николай Станев е кандидат-кмет на село Злати войвода и № 14 в листата за общински съветници. Роден е в Злати войвода. От 15 години се занимава със земеделие. Преди това е работил като таксиметров шофьор. Член е на Земеделския народен съюз. Семеен е и има един син. Хобито му е автомобилизъм и овощарство.

Кандидатира се за кмет на Злати войвода, защото иска да върне блясъка на родното си място. Желае селото да се развива, да бъде цветущо, а не село със затихващи функции.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев