Община Сливен

Веска Митева предложи седем оздравителни стъпки за Скобелево

Скобелево
17.10.2011 / 16:50

Веска Митева, кандидат-кмет за село Скобелево, издигната от Местна коалиция „Център“ , предложи на съселяните си 7 оздравителни стъпки по време на предизборна среща, състояла се вчера. Срещата, на която присъстваха кандидат-кметът Иван Благоев и кандидатите за общински съветници, премина с огромен интерес.

Кандидатът за кмет и за общински съветник на „Център“ Веска Митева представи 7 основни акценти от управленската си програма, а именно създаване на пенсионерски клуб, благоустрояване на главната улица и гробищния парк, социален патронаж за нуждаещите си, активно участие в общински социални програми, създаване на условия за културно-масова дейност и приобщаване на чужденците към социалния живот на селото. В Скобелево живеят шотландци, англичани, германци и поляци.

Като препоръка към гостите да изберат Веска Митева за управник на селото, Иван Благоев изтъкна това, че тя ще води целенасочена политика, политика на творческите решения. „Защото такава ще водим и ние от коалицията“, каза Благоев.“НДСВ, ЗНС, БСДП и ЗС „Ал. Стамболийски“ излязохме на политическия ринг, защото смятаме, чесегашното управление на общината бе подвластно на корупционни скандали и разхищаване на общински средства. Затова Сливен прилича на Берлин след бомбардировките в края на Втората световна война. Няма как това да бъде приемливо за един здравомислещ човек. Това ние искаме да се промени“, допълни кандидатът за кметския стол в Сливен и водач на листата за общински съветници на МК „Център“ Иван Благоев и обеща на жителите на Скобелево, че срещите ще продължат и в бъдеще, ако имат подкрепата с бюлетина 34 .

 

Предстоящи предизборни срещи на „Център“

 

Днес Местна коалиция „Център“ ще посети селата Калояново и Глушник, за да подкрепи кандидат-кметове и кандидати за общински съветници Мариана Стефанова и Димитър Петков, издигнати от МК „Център“. В 17.30 ч. ще бъде срещата с жителите на Калояново, а в 19.00 ч. в село Глушник.

Мариана Стефанова е родена в Сливен. Завършила е сливенския медицински институт, специалност Медицинска сестра. Има магистърска степен Социален работник.

Има стаж в местните радиостанции „Омега“ и „Бимако“. Работи като клиничен лаборант в ДКЦ „Амброаз Паре“ .

През последните 32 години живее в село Калояново.

Димитър Петков е роден в Сливен. Има частен строителен бизнес. Семеен с две деца.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев