Община Сливен

Местна коалиция „Център“ издига Веска Митева за кмет на Скобелево

Веска Митева
16.10.2011 / 18:02

Днес от 19.00 ч. МК „Център“ ще посети село Скобелево, за да издигне кандидатурата на Веска Митева за кмет. На предизборната среща ще присъстват кандидатът за кмет на община Сливен и водач на листата Иван Благоев и част от кандидатите за местния парламент.

Веска Митева е родена в село Еленово. Завършила е Стопанската академия в Свищов, специалност Маркетинг. Работила е дълги години в щаба на военно поделение в Нова Загора.

Веска Митева съчетава работата с хобито си – дърворезба, като съдружник във фирма за мебели.

 

 

Кандидат-кметът на коалиция „Център“ за Новачево Мустафа Юмер: Мечтаяза подредено и чисто село

 

Това заяви пред събралите се кандидатът за кмет на Местна коалиция „Център“ на село Новачево Мустафа Юмер по време на предизборната среща, в която участва кандидатът за кмет на община Сливен и водач на листата за общински съветници на МК „Център“ Иван Благоев, придружен от кандидатите за общински съветници Георги Кирилов, Венелин Йорданов и Георги Иванов.

В словото си Мустафа Юмер сподели, че пътувайки зад граница, се е впечатлил от уредените малки населени места и мечтае неговото родно село да се превърне в такова. Основният проблем, по който ще работи като кмет, ще бъде решаването на проблема с водопреносната мрежа. Тя е стара и амортизирана, често се пукат тръби и се замърсява питейната вода. Инфраструктурата на селото също е в много лошо състояние, защото от 20 години не е правен ремонт на улиците и тротоарите.

Кандидат-кметът на Новачево отбеляза, че хората имат нужда от стоматологичен кабинет и присъствие на медицинско лице 24 часа. Изграждането на детски кът и подпомагането на самодейния колектив също са залегнали в бъдещите му кметски задачи.

„Разчитаме на Мустафа Юмер да се бори сзъби и нокти за устояването на нуждите на Новачево, да бъде активен участник в заседанията на общинския съвет и постоянните комисии към него. Той е честен, добър и работлив – ето защо той е най-подходящият кмет за Новачево и ние, от коалиция „Център“, горещо ви го препоръчваме“, каза Иван Благоев, кандидат-кмет на Сливен.

Според него, възможно решение на стоматологичния проблем е общината да отдели пари и да направи кабинет, за да идва стоматолог в определи дни.

В края на обръщението си към гостите на срещата Мустафа Юмер бе категоричен, че ще направи всичко, за да изпълни намеренията си, но не и без подкрепата на 23-ти октомври с бюлетина №34.

 

 

 

 

Още снимки от новината

Новачево

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев