Община Сливен

МК „Център” представи кандидат-кмета на Глуфишево

Глуфишево
16.10.2011 / 09:49

В читалището на село Глуфишево се състоя предизборна среща на МК „Център” . Целта на срещата бе представянето на Красимир Димов като кандидат за кмет на селото, издигнат от политическото обединение „Център” .

 

В началото на срещата Красимир Димов очерта част от неотложните проблеми, които са залегнали в управленската му програма, като полагане на нова улична и тротоарна настилка, улично осветление, поддържане на чистота, организиране на активен социален живот на младите, подпомагане на земеделските стопани относно субсидии и програми за селското стопанство. Друг проблем е организирането на целодневни грижи в детската градина – сега тя е до обяд и това затруднява родителите.

 

„Красимир Димов е работлив човек с добро име – честен и трудолюбив. Ето защо ние, от коалиция „Център” го избрахме за наш кандидат-кмет”, каза Иван Благоев.

 

Много от гостите на срещата се интересуваха дали ще се разкрият нови работни места в селото. В отговор кандидатът за кмет на община Сливен и водач на листата за общински съветници Иван Благоев представи намерението на МК „Център” да създаде общински фонд, който да гарантира кредити на начинаещи бизнес проекти. „Това ще става след одобрение на проектите и разбира се, след като се запознаем с финансовото състояние на общината”, подчерта Благоев.

 

Кандидатът за кметското място в Сливен Иван Благоев призова жителите на Глуфишево да изберат № 34 в изборния ден, за да дадат шанс на Сливен и общинските села, защото Местна коалиция „Център” ще бъдат отговорни управници - такива, които ще работят методично за изграждането на европейски принципи на управление и европейски стандарт на живот.

 

 

 

Още снимки от новината

Глуфишево

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев