Община Сливен

Предизборна изява на Синята коалиция, Писмо на ВМРО-НИЕ до медиите

Иван Тодоров
15.10.2011 / 09:30

Кандидатът за кмет Димитър Сяров и депутатът Кирчо Димитров подкрепиха

кандидатът за кмет на Сотиря от Синята коалиция Иван Тодоров

 

Кандидатът за кмет на общината от Синята коалиция Димитър Сяров и депутатът Кирчо Димитров присъстваха на литургия в манастира „Света Петка“ край с. Сотиря, отслужена от отец Димитър.

 

На празника за жителите на селото, както повелява традицията, имаше курбан от риба, осигурен от симпатизанти на Синята коалиция. По изборно време и извън празничната трапеза, Димитър Сяров и Кирчо Димитров в разговор с хората дадоха подкрепата си за кандидата за кмет на Сотиря Иван Тодоров. Според тях той има възможност да обедини сотирци, за да има повече ред и спокойствие в селото им.

 

Кирчо Димитров припомни, че неведжъж е постявал въпроса като депутат в парламента с настояване в Сотиря да бъде открит полицейски участък. По негова инициатива са осигурени 10 000 лева и за извършения основен ремонт на покрива на запуснатия с годините манастир „Света Петка“ около който днес се събраха хората.

 

Манастирът, в сегашния си вид, има нужда от по-натътъшно обновяване и задравяване, защото той е и историческа стаарина - на това място има духовна обител от времето на Втората българска държава.

 

Димитър Сяров и Кирчо Димитров дне имаха среща и с жителите на Глуфишево. А тази вечер отново ще се срещнат с жителите на Жельо войвода.

 

 

Писмо на ВМРО-НИЕ до медиите

 

Уважаеми представители на медиите върху нашият кандидат за общински съветник от ПП „ВЯРА МОРАЛ РОДОЛЮБИЕ ОТГОВОРНОСТ – НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ ЗА ЕДИНСТВО” ( ВМРО – НИЕ ) Живко Желев Бъчваров бе извършено набеждаване чрез публикация в социалната мрежа Фейсбук. Неговият профил там бе превзет преди месеци и от там се излъчват серия провокативни послания, какъвто е и последният случай. Това не е първият случай на подобни действия спрямо нас. Така например по време на кампанията на втория тур на първия мандат на Лечков се появиха лепенки за неговия опонент Иван Славов – тогава кандитат на БСП, сега кандидат на Коалиция съюз за Сливен. Лепенките бяха в червено и черно с емблемата на ВМРО и гласяха: „Ще гласувате ли за Иван Славов – кмета на мутрите?”. В последствие се установи, че те бяха лепени по стени, витрини на магазини, буквално навсякъде от група яки момчета – „възпитаници на пазарджишкото спортно училище”.

 

Доброслав Иванов Иванов, кандидат за кмет от ВМРО - НИЕ

 

 

За това по наш съвет Живко Бъчваров подаде днес следния сигнал до прокуратурата.

 

До районна прокуратура Сливен

 

 

СИГНАЛ

 

От

 

Живко Желев Бъчваров, ЕГН 5211285827, живущ в гр. Сливен, , общ. Сливен, ул. „Малина” № 9, л. к. 642340332, издадена на 28. 04. 2011 г. от МВР Сливен, тел. 0887027608.

 

Преди около 6 месеца моят профил в социалната мрежа Фейсбук беше обект на хакерска атака и аз повече не можех да влизам в нега. В последствие друго лице публикуваше различни неща.

Днес по телефона ми се обади общинският съветник Радостин Русев и ми каза, че на стената на групата Сливеннюз има качена от мое име снимка – колаж, в която той и кандидата за кмет Иван Славов са обект на шарж. Аз не съм публикувал това и не мога да влизам в този профил и не мога да го изтрия. Докато бях в офиса на Сливеннюз коментирахме със журналистите това. Към 15 днес 14 октомври, видяхме как същия колаж бе качен същия колаж от неизвестно лице от мое име и това видяхме всички в офиса.

На място имаше пет свидетели мога.

Моля да предприемете съответните законови мерки, защото по този начин в интернет пространството върху мен се получава набеждаване.

Прилагам разпечатка от колажа и страници в мрежата – едната е моят профил, който бе „хакнат”, а другата на Митко Недев.

 

 

14. 10. 2011 г. С уважение: Живко Бъчваров

Сливен

Още снимки от новината

ВМРО-НИЕ

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев