Община Сливен

Срещи на Иван Славов в „Дружба”, гимназията, в Панаретовци и Гергевец

Среща в "Дружба"
14.10.2011 / 10:30

„От вас очакваме да направите промяната в града. В момента състоянието на улиците в Сливен е като състоянието на останалите сфери на икономиката в общината – плачевно. От Иван Славов като кмет и от общинските съветници на „Съюз за Сливен” очакваме да сложите ново начало и да възродите общината”.

С подобни думи посрещнаха жителите на квартал „Дружба” кандидата за кмет на Сливен Иван Славов, председателя на Коалиция Радостин Русев и кандидатите за общински съветници. В срещата участваха голяма част от жителите на района, които поставиха съществуващите проблеми. Представителите на коалицията информираха гражданите за приоритетите в програмата за управление на общината.

„Управленските приоритети на „Съюз за Сливен” включват създаването на квартални съвети и обществени съвети по населените места, като по този начин максимално оперативно ще бъдат решавани най-неотложните проблеми. Идеята беше обсъдена с жителите на квартал „Дружба” и приета с огромен интерес и одобрение” – заявиха от щаба на коалицията.

Кандидатът за кмет Иван Славов, заедно със своя екип, посети и Природо-математическата гимназия ”Добри Чинтулов”. Там той разговаря с учителите и служителите, като акцент бе поставен върху образованието като един от основните приоритети в програмата на „Съюз за Сливен” за развитие на общината.

При много голям интерес премина и срещата в местната структура на КНСБ в Сливен. Иван Славов и екипът му бяха поканени от синдикалистите, за да представят основните моменти в социалната програма, заложена в управленския проект на „Съюз за Сливен”. „В срещата участваха представители на синдикални организации от всички браншове. В Сливенска община членовете на различните синдикални организации са около 5000 души. Представени бяха идеите за бъдещото управление на общината, като особено внимание бе отделено на социалната политика и възможностите за икономическо развитие на общината. Представителите на синдикатите настояват да бъде възстановено тристранното сътрудничество между Общината, работодателите и синдикатите, каквото на практика вече от 8 години не съществува”, съобщиха от щаба на Коалиция „Съюз за Сливен”.

По-късно екипът на Коалицията посети и селата Панаретовци и Гергевец, където беше коментирана програмата за управление с акцент върху частта й за малките населени места. Кандидатът за кмет на Гергевец представи пред събралите се програмата си за управление, а вечерта завърши с фолклорна програма.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев