Община Сливен

Ген. Милев призова за партньорство на КНСБ с местната власт

Среща с КНСБ
14.10.2011 / 10:26

Представители на синдикатите да присъстват при провеждането на търговете и конкурсите на общината. Това предложи кандидат-кметът на БСП ген. Милев по време на среща с РС на КНСБ в Сливен.

Ген. Милев е категоричен, че диалог със синдикатите трябва да има при решаването на всички спорни въпроси и проекти от обществено значение.

„Зачитане на мнението на синдикатите и активното им включване в заседанията на Общинския съвет и комисиите към Общината също ще стане правило в работата на местната власт”, каза ген. Милев.

Пред организацията той представи намерението си за пълна ревизия на състоянието на общината. По думите му тази ревизия не е самоцелна за пред очите на хората, а единственият начин да се получи реалната картина на финансовото състояние на общината. Нейните резултати ще конкретизират спасителния план за излизане на Сливен от кризата. „За да се съвземе икономически общината, трябва да се запушат дупките, от които изтичат пари”, каза ген. Милев. Със синдикатите бяха обсъдени възможностите и за нормализирането на бизнес средата, равнопоставеността на местните фирми и активната работа по привличане на инвеститори. „Във всяка договореност освен важния икономически ефект, общината трябва да търси социалния ефект – ползата за хората”, посочи кандидатът на БСП.

 

Кандидатът за кмет на БСП Ген. Кольо Милев ще разговаря днес с представители на бизнеса от Сливен и село Самуилово.

Заедно с кандидатите за общински съветници от БСП той ще се срещне с жителите на селата Бинкос, Сотиря и Селиминово. Ген. Милев ще посети и сливенския квартал Комлука.

Предизборен щаб на БСП-Сливен

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев