Община Сливен

Александър Каракачанов и Зелената партия застават зад Кънчев

сн. Сливенски вести
14.10.2011 / 09:36

На среща с медиите и граждани от община Сливен Зелената партия в лицето на Александър Каракачанов подкрепи изцяло кандидатът за кмет на община Сливен от „Гражданска мрежа за модерен Сливен” (ГММС) Галин Кънчев. Той заяви, че подкрепата към Галин Кънчев е дошла след множество консултации в партията, в резултат на което се е стигнало до извода, че Кънчев е най-добрият вариант, който могат да предложат зелените за кмет на Сливен.

Каракачанов заяви, че му е на сърце да идва в региона Сливен, Ямбол и Твърдица, тъй като коренът му е тук. Но допълни, че не му е много на сърце да ходи напоследък по сливенските улици.

„Явно вашият и моя град напоследък се нуждаят от промяна или поне от нормализация", каза Каракачанов, подкрепяйки точно с такава цел на кандидатът за кмет Галин Кънчев. Кънчев заяви, че има точна схема за изпълнението на проекти по водния цикъл с фирми, които за изключително кратки срокове разравят определен участък, подменят тръбите, заравят и асфалтират. Точно както е познато в други европейски държави.

Лидерът на Зелената партия настоя държавата и в частност бъдещият кмет, да вземат мерки относно ромите и да се реализира една реална социална политика, насочена към тях. Защото ромите са обект на различни манипулации. Трябва да им бъдат осигурени работни места, да бъдат ориентирани към образованието, да знаят, че колкото по-ниско е то, толкова по-„черна" ще е работата им.

(„Гласът на Сливен”, сн. „Сливенски вести”)

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев