Община Сливен

Иван Благоев: Хора, събудете се! Положението е нетърпимо!

Иван Благоев
14.10.2011 / 08:52

„Хора, събудете се! Положението е нетърпимо. Не може да продължаваме да търпим това, в което се е превърнал Сливен. Това не е достойно.”

С тези думи кандидат-кметът на Сливен Иван Благоев се обърна към жителите на село Блатец по време на предизборната среща на Местна коалиция „Център” . Той призова хората да осъзнаят важността на предстоящите местни избори.

Голям интерес предизвика посещението на Иван Благоев и кандидатите за общински съветници Георги Кирилов, Венелин Йорданов и Георги Иванов в Блатец. Читалище „Пробуда” едва събра желаещите да чуят намеренията на политическата коалиция.

Предизборната среща бе открита от кандидата на МК „Център” за Блатец Иванка Вълкова, която се ползва с широка подкрепа за предстоящия вот. След това кандидат-кметът Иван Благоев говори за намеренията на коалицията да води умерена и разумна политика, като подчерта водещия мотив на обединението на НДСВ, ЗНС, БСДП и ЗС „Ал. Стамболийски” - нетърпимото положение в Сливен и околните населени места. „Беззаконието и незаинтересоваността на общинската и местната власт са довели хората до неверие в силата на закона. Много от предизборните обещания остават само на думи. Ние ще променим това, ако ни гласувате доверие и на 23-ти октомври изберете бюлетина № 34”, заяви Иван Благоев.

Той прикани присъстващите да бъдат активни и да не отминат с равнодушие възможността сами да начертаят насоката на бъдещите четири години. „Ние искаме да бъдем политически представители на здравомислещите хора Имаме административен капацитет и образование, водят ни почтени цели, не желаем да се облагодетелстваме от властта, просто не желаем Сливен и общинският регион да не изостават – икономически, политически и духовно”, каза кандидатът за кметския пост в Сливен Иван Благоев.

В края на срещата Иванка Вълкова, кандидат-кмет на село Блатец от Местна коалиция „Център”, каза, че да си кмет не е професия. Този пост е отговорност и задължение към всички и тя ще бъде такъв кмет, който няма да се срамува да погледне съседите в очите.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев