Община Сливен

Ген. Милев: Сигурност в селата, Генерална промяна в Сливен

ген. Милев
13.10.2011 / 18:14

Кандидат-кметът на БСП ген. Кольо Милев и кандидатите за общински съветници се срещнаха в сряда с жителите на селата Струпец, Николаево, Гавраилово и с гражданите на сливенския квартал Клуцохор.

„С ясен план за развитието на селата, приет заедно с кметовете, трябва да се сложи край на порочната практика проблемите да се решават на парче. За мен този план не е документ, затворен в бюрото на кмета. Той трябва да създаде ред и организация, която всеки ден ще изважда на светло проблемите на хората и ще ги решава”. Това заяви ген. Кольо Милев при срещата си в трите сливенски села. Следващият кмет на Сливен ще има специален заместник по въпросите на селата. „Неговото работно място няма да е в общината, а във всички 47 населени места на общината”, категоричен е кандидатът на БСП.

„За 8 години в сесиите на Общинския съвет два пъти е ставало дума, че в община Сливен има и села. След всяка среща си тръгвам амбициран генерално да променя това отношение”, посочи той. По думите му задължителни са редовните приемни на кмета и строгият контрол върху свършеното за селата.

„БСП се довери на ген. Милев, защото той не е човек на красивите обещания и лозунгите, а на действието. Със силната листа зад гърба си, сме амбицирани да сложим край на порочните приятелски кръгове, които ограбиха Сливен и днес отново са кандидати за власт”, каза лидерът на БСП Мартин Славов пред жителите на Клуцохор.

Общинските съветници от БСП припомниха, че са единствената група, която се е изправила срещу решението на общината да затвори двете училища в квартала.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев