Община Сливен

По 100-150 граждани на срещите на Коалиция „Съюз за Сливен”

Руски квартал
13.10.2011 / 10:16

При огромен интерес преминават срещите по места на кандидата за кмет на Сливен от Коалиция „Съюз за Сливен” Иван Славов, председателя на коалицията Радостин Русев и кандидатите за общински съветници.

„При срещите ни по селата, обикновено се включват повечче от 100 души, които са много активни. Те задават въпроси, коментираме проблемите им и търсим заедно решения” – казаха от щаба на съюза.

В центъра за социални дейности в кв. „Българка”, Иван Славов и екипът му са се срещнали със служителите и са представили предизборната програма в частта, отнасяща се до социалната политика. Служителите са проявили интерес как ще бъде засилен ангажиментът на общината към изпълнение на дейности в социалната сфера, след като Славов стане кмет.

В предизборната среща в Руския квартал са се включили повече от 100 души. „Хората бяха много активни, директно поставяха нерешените от сегашната администрация въпроси, като коментирахме най-бързите и правилните решения.”, казаха от коалицията. Според тях, освен срещите, които се организират в града и кварталите на Сливен, особено важни са разговорите с хората по селата. Иван Славов и екипът му вече са посетили повечето от тях, като на места вече се правят срещи за втори или трети път. „Независимо дали отиваме за първи или втори път, обикновено в салоните на читалищата или изобщо – местата, където се виждаме, се събират по 100-150 човека, което за нас е показател за желанието на тези хора да бъде направена промяна на статуквото в Сливен. Ето, например в селата Бинкос, Старо село и Николаево разговаряхме с повече от сто човека във всяко едно от тях. Това е огромен потенциал гласоподаватели, които припознават „Съюз за Сливен” като носител на промяната. Пред всички тези хора ние представяме идеите, които са включени в програмата за развитие на малките населени места и тези идеи се приемат много добре.”, информираха от щаба на коалицията. При последната среща вчера, в село Николаево е била организирана и фолклорна програма, като на финала в хорото се е включило цялото село.

Предизборен щаб на Коалиция „Съюз за Сливен”

Още снимки от новината

с.Николаево
с.Николаево

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев