Община Сливен

И Благой Георгиев посочи Лечков като виновник за националния

Благой Георгиев
12.10.2011 / 11:48

Хора от изпълкома редели националния ни тим по футбол - заяви на пресконференция вчера напусналия го Благой Георгиев. Той посочи най-вече Лечков като един от месещите се в работата на треньорите. Неотдавна и Бербатов бе категоричен, че злонамереният зам.шеф на БФС е една от причините да напусне отбора. Без Бербатов България постоянно губи и няма свой игрови облик.

Т.нар.четвърти в света носят голяма вина за деградацията на българския футбол - се сипят критики от всички страни. Време е люде като Лечков да бъдат изгонени от съюза, настояват коментатори и спортни деятели. Време е Йордан Лечков да престане да се прави на световна и европейска футболна звезда. Той бе играч на средно европейско ниво и единственото запомнящо се от неговите изяви бе най-вече голът му срещу Германия.

Снощи след мача с Уелс Борислав Михайлов, шеф на БФС, изрази разочарование от незначителния брой публика на ст."Васил Левски". Но и той носи голяма вина за раздорите около футбола и хала му. През годините, откакто управляват футбола ни той, Лечков и сие, нямаме нито един значителен успех нито на национално, нито на клубно ниво. Затова изходът е ясен: нови хора в БФС, а те да върнат в игра и Бербатов, и Мартин, и останалите.

"Седмица"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев