Община Сливен

В село Каменово посрещнаха Грозев като предивестен победител

Николай Грозев
12.10.2011 / 10:53

При засилен интерес от жителите на с.Каменово се проведе предизборна среща с кандидата за кмет на община Нова Загора, издигнат от ПП ГЕРБ за втори мандат Николай Грозев и кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕБР.

Местният клуб на пенсионера събра и млади и стари, дошли да чуят отчета на г-н Грозев за свършеното през четиригодишния мандат и приоритетите за следващия.

„Резултатите се виждат! Направеното не може да се отрече, г-н Грозев, и затова, ще Ви подкрепим, за да може да продължите да градите Община Нова Загора” – каза жителка на селото в края на срещата.

По- късно кандидатът за кмет на община Нова Загора, издигнат от ПП ГЕРБ, Николай Грозев се срещна с членове на клуб „Диабетик” Нова Загора. Срещата бе открита от председателя на сдружение „Диабетик” Нова Загора Росица Георгиева. С думи на благодарност за успешната работа на общинска администрация в лицето на Николай Грозев през изтеклия мандат, за новоизградения клуб на диабетика, хората със специални нужди изразиха задоволство от досегашната работа и увереност, че бъдещото ръководство ще продължи да работи с мисъл за всички свои граждани. Николай Грозев представи кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ, присъстващи на срещата: Денчо Денчев, Светла Стоянова, Стоянка Колева, Георги Николов, Христо Димитров, Стоян Петров. Изтъквайки необходимостта от силна социална политика за жителите на община Нова Загора , Николай Грозев увери присъстващите, че в листата на ПП ГЕРБ е подбрал експерти в областта на здравеопазването и социалните дейности.

Николай Грозев отговори на многото зададени въпроси и благодари за хубавите думи, с които присъстващите на срещата оцениха работата на неговия екип през изтеклия мандат.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев