Община Сливен

Галин Кънчев събира пълни зали при срещите си с избирателите

Галин Кънчев
12.10.2011 / 09:44

Не спират срещите на кандидата за кмет на Община Сливен Галин Кънчев и кандидатите за общински съветници от листата на „Гражданска мрежа за модерен Сливен”. Посрещнати с въодушевление и интерес от избирателите.

Вчера ред бяха живущите в кв. Сини камъни и пенсионерски клуб "Еделвайс" в Комлука. За пореден път бяха разисквани проблемите на гр. Сливен и бяха представени конкретни решения за решаването им. Пенсионерите в кв. Сини камъни и членовете на клуб "Еделвайс" поставиха на разискване лошото състояние на материалната база на пенсионерските клубове. В отговор на това Галин Кънчев спомена, че грижата за тях трябва да бъде споделена и от общината, която следва да осигури поне минимална месечна субсидия за пенсионерските клубове, с която същите да финансират свои прояви или да отремонтират помещенията, които ползват.

Срещите на Галин Кънчев продължиха в с. Крушаре, където той и съветниците бяха посрещнати, въпреки лошото време, от препълнена зала. Наложи се много от тях да останат в коридора на читалището. На срещата Галин Кънчев изложи много от вижданията си за развитието на Община Сливен, в т.ч. и намерението си, ако бъде избран за кмет, да назначи специален служител във всяко по-голямо село, който да подпомага местните жители при кандидатстване по европейски програми в сферата на земеделието, образованието и културата. На срещата бе представена и кандидатурата на Киро Киров за кмет на Крушаре, посрещната с овации и аплодисменти.

В 20,30 часа кандидатите от „Гражданска мрежа за модерен Сливен” посетиха с. Тополчане. Там те бяха посрещнати на площада на селото от близо стотина човека, въпреки студеното време и силният дъжд. Първоначално срещата трябваше да се проведе в читалището на селото, но заради спънки от страна на председателката му, същото остана празно, а желаещите да се срещнат с Галин Кънчев бяха принудени да стоят под дъжда. (По информация на „Гласът на Сливен”)

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев