Община Сливен

Иван Благоев се срещна с избиратели в селата Камен и Сотиря

Иван Благоев
11.10.2011 / 18:19

На 23 октомври всеки гласоподавател ще направи управленско решение. Това заяви кандидатът за кмет на община Сливен Иван Благоев и водач на листата за общински съветници на МК „Център“ по време на предизборна среща в село Камен, на която местната коалиция издигна кандидатурата на Тодор Кондев за кмет на селото. Иван Благоев призова присъстващите да гласуват разумно, да гласуват с мисълта, че на 23-ти всеки един глас ще избере посоката на развитие на селото и общината.

 

Местна коалиция „Център“ е избрала Тодор Кондев за свой кандидат-кмет на Камен, защото той споделя възгледите за управление на коалиционните партньори, а именно конструктивна и отговорна политика, основаваща се на законите, а не на приятелски интереси и теснопартийни пристрастия.

 

На срещата с жителите на село Камен присъстваха кандидат-общинските съветници Георги Кирилов, Венелин Йорданов и Георги Иванов.

 

Кандидатът за кмет на община Сливен Иван Благоев и Георги Кирилов, кандидатът за общински съветник от МК „Център” имаха среща с членовете на Пенсионерския клуб в село Сотиря. По време на срещата жителите на селото споделиха редица проблеми, които са останали без решение дълго време, като стопанисването на сметището, почистването и укрепването на коритото на реката, съвместното съжителство на роми и българи, чистота на селищния район, нивото на образование в НУ „Паисий Хилендарски” и други.

 

От своя страна кандидат-кметът Иван Благоев заяви, че в изборния ден, ако гласуват с бюлетина № 34, ще направи така, че следващите четири години да има ново управленско отношение към селата в общината, което качествено да промени социалния статут на всеки.

 

 

Кандидатът за кмет на Сливен Иван Благоев кани всички почитатели на ободряващата напитка на приятелски разговор на чаша кафе или две всяка сутрин от 10.30 ч. в клуб „Червило”. Добре дошъл е всеки, който се вълнува от бъдещето на Сливен.

 

 

Още снимки от новината

с. Камен
с. Сотиря

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев