Община Сливен

Галин Кънчев търси и намира подкрепа в балканските села

Галин Кънчев
10.10.2011 / 10:12

Галин Кънчев и кандидатите за общински съветници от листата за общински съветници Михаил Димитров, Красимир Башлиев, Радост Иванова и Христина Стефанова се срещнаха с жители на Изгрев, Божевци, Средорек и Стара река.

Навсякъде кандидатите на Коалиция „Гражданска мрежа за модерен Сливен” бяха посрещнати с интерес и пожелания за успех на предстоящите избори.

На срещите Галин Кънчев и Михаил Димитров запознаха присъстващите с програмата на управление на Коалицията и основни виждания за развитието на нашата община. След това срещите преминаха в атмосферата на непринуден разговор, където жителите на балканските села изложиха много от проблемите на населените места, в които живеят. Сред тях на първо място е безработицата, причина за ниски доходи и обезлюдяване на селата, лошата подръжка и снегопочистване на общинската пътна мрежа в региона, както и пълната незаинтересованост на общинското управление към проблемите.

Интересен въпрос зададоха в Божевци, Изгрев и Средорек , а именно: кого ще назначи Галин Кънчев, ако бъде избран за кмет на Община Сливен, за кметски наместници на тези села. В отговор Кънчев заяви, че ще бъдат проведени общоселски събрания, на които ще бъдат определени от самото население кметският наместник, а той, ще уважи изцяло това решение и ще назначи избрания кметски наместник.

След срещата в Стара река Галин Кънчев дари на певческата група към пенсионерският клуб в селото стерео уредба, с пожелание за много нови творчески успехи.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев