Община Сливен

МК „Център” издигна за кмет на Младово Минчо Колев

Младово
10.10.2011 / 09:09

На 9 октомври Местна коалиция „Център” официално издигна кандидатурата на Минчо Колев за кмет на село Младово.

Предизборната среща, на която присъстваха кандидатът за кмет на Сливен Иван Благоев и кандидатите за общински съветници Георги Кирилов, Венелин Йорданов и Георги Иванов, се състоя в залата на читалището.

Жителите на селото проявиха голям интерес към кандидатите и бяха активни в дискусията.

Кандидат-кметът Иван Благоев обеща, че всички от коалиция „Център” ще работят честно, така че всяка стотинка да отиде по предназначение.

Кандидатът за кмет на с. Младово Минчо Колев каза, че като кмет ще се старае да направи възможното и да подобри живота на младовци, така че да има повече млади хора, които да останат и да работят в селото.

Жителите на селото споделиха за проблеми, чието решение е отлагано с години, като проблема с ж.п.прелеза, заради който хората са принудени да минават огромни разстояния, за да достигнат до имотите си. Друг неразрешен от години проблем е липсата на канализационна система. Всичко това е възможно да се направи, но едва след като се направи ревизия на общинските активи, пасиви и задължения, за да разберем с какво разполагаме, заяви в отговор кандидат-кметът на Сливен Иван Благоев.

 

В Камен Местна коалиция „Център” издига Тодор Кондев

 

Тази вечер кандидатът за кмет на Сливен Иван Благоев и водач на листата за общински съветници ще посети село Камен, придружен от кандидат-общинските съветници Георги Кирилов, Венелин Йорданов и Георги Иванов.

Целта на срещата е официалното представяне на кандидатурата на Тодор Кондев за кмет на село Камен. Това ще стане в сградата на местното читалище от 19.00 ч.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев