Община Сливен

Вести от ГЕРБ: Лечков – в Драгоданово, Грозев – на събор

Драгоданово
10.10.2011 / 09:05

Заместник кмет по сигурността ще има Община Сливен, това намерение за следващия мандат обяви Йордан Лечков пред жителите на село Драгоданово. С тях той разговаря за охраната на собствеността по селата и пое ангажимент да бъдат наети още служители в Общинска охрана, които да работят по селата. Ще има и видео наблюдение в дворовете на социалните заведения, предвижда още през новия си мандат кметът Лечков.

Пред местните хора бе представен кандидат за кмет от ГЕРБ на Драгоданово Стойко Патарев. Заедно с него ще бъде довършена спортната площадка. Йордан Лечков призова всички жители на Драгоданово да помогнат с труда си, когато догодина започне строителството на нов православен храм .

Кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Димитър Митев, д-р Димитър Павлов, Здравко Костадинов, Мариян Янков, Николай Колев и Стела Костова разясниха резултатите от водената досега политика на Община Сливен. Те разказаха за реализираните икономии от отоплението на училища, детски градини, детски ясли, някои вече и газифицирани. Освен от санираните сгради, средства се икономисват и от енергоспестяващото улично осветление в града и по селата.

От местната ловно рибарската дружинка поискаха рибарникът да бъде към кметството и събраните средства да остават в селото. Йордан Лечков, се ангажира, че след изтичането на договора, който е подписан преди встъпването му в длъжност, ще предостави ползването на рибарника на местните хора, така както те се разберат.

 

Уважение и признание към направеното от хората от третата възраст засвидетелства г-н Николай Грозев, кандидат кмет за втори мандат на Община Нова Загора от ПП ГЕРБ. На Деветото издание на събора „Загоре пее”, организиран от съюза на пенсионерите в Нова Загора, се включиха 24 състава от пенсионерски клубове в общината, гр. Ямбол, гр. Шивачево и с. Оризаре.

От името на г-н Грозев, участниците в надпяването бяха приветствани от г-жа Стоянка Колева – кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ:

„Тук съм от името на успешния кмет на Община Нова Загора г-н Николай Грозев, който през 4-те години от своето управление правеше необходимото да се чувствате уютно и щастливи във вашите клубове. По повод Вашия днешен празник на всички подаряваме икона на св. Богородица, с пожелание да Ви помага и пази от несгоди. Продължавайте да носите в душите си онзи непресъхващ дух на българското и заедно да го предадем на децата си.”

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев