Община Сливен

2000 посрещнаха в Ябланово, тръгна кампанията и в Сливен

Ахмед Доган
09.10.2011 / 12:56

Над 2000 души посрещнаха лидера на ДПС Ахмед Доган в Ябланово вчера, придружаван от заместниците си Христо Бисеров, Али Осман Имамов и Фелиз Хюсменова.

Сред гостите бяха още 10-на депутати от ДПС и др. Откривайки предизборната кампания в община Котел, Ахмед Доган призова за толерантност, единство, заедност и отстояване на демократичните ценности. Той призова да бъдат подкрепени кандидатите за кметове в Котел, Ябланово, Кипилово и др.

В 19 часа в х-л "Спорт Палас" пък бе даден старта на предизборна кампания в Сливен. Бяха представени кандидатът за кмет на Котел Христо Киров и подкрепяните генерал Кольо Милев (БСП-Сливен), на Нова Загора - независимият Жеко Желязков и на Твърдица - Ваня Колева. Беше представена и листата на кандидат-съветниците воглаве с Мустафа Мустафов. Както изсказалите се, така и изнеслият истинската лекция за новите предизвикателствата пред местната власт Ахмед Доган призоваха за ново качество, висок профисионализъм и отвореност към гражданите. Според Доган, кметовете трябва да отговарят и за заетостта, провеждайки ефективна инвестиционна политика.

"Седмица"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев