Община Сливен

Днес Ивайло Калфин ще мине по стъпките на водния цикъл в Сливен

Ивайло Калфин
07.10.2011 / 11:20

Изключително оригинална и вече предизвикваща голям обществен интерес е намерението на кандидата за президент на БСП Ивайло Калфин да мине по стъпките на водния цикъл (разбирай – разкопаните улици на Сливен).

Днес в 16.30 ч. Ивайло Калфин заедно с млади хора, кандидата на БСП за кмет на Сливен генерал Кольо Милев и лидера на общинската организация на БСП Мартин Славов ще участва в обиколка из централната част на града. Маршрутът им започва от Окръжна болница, минава през ул. „Хаджи Димитър”, ул. „Цар Освободител” пред Общината, Кооперативния пазар, бул. „Цар Симеон”, покрай магазин Тернопол и Централна поща и свършва на площад „Хаджи Димитър” и гимназия „Добри Чинтулов”. Обиколката носи името „По стъпките на водния цикъл” и по него Ивайло Калфин ще разгледа една от най-печалните забележителности на съвременен Сливен – дупките. Той ще получи и специален албум с фотографии.

 

След обиколката, от 17.00 ч. в градината на х-л „Национал” ще се проведе разговор „На ти с Ивайло”, в който млади хора ще обсъдят с Калфин ангажиментите му към решававането на основните проблеми на младите – образование и реализация, както и темата за спрените евросредства.

 

В 17.30 ч. Ивайло Калфин ще даде брифинг за медиите във фоайето на х-л „Национал”.

 

В 18.00 ч. в зала „Зора” е началото на срещата на кандидата за президент на БСП Ивайло Калфин с граждани на Сливен. Акцент в срещата ще е „Денят на възрастните хора”. Той се отбелязва традиционно по цял свят в началото на октомври по инициатива на ООН и целта му е да се повиши вниманието към проблемите на възрастните хора и да се отдаде почит към техния принос за обществото.

 

По време на посещението си в Сливенска област кандидатът за президент на БСП ще бъде придружаван от председателят на областния съвет на БСП – Сливен – депутатът Асен Гагаузов.

 

На 9 октомври Ивайло Калфин ще посети Твърдица и Котел, където ще има срещи с жители на двете общини.

 

Б.Р.: Предлагаме кметът Йордан Лечков да го посрещне в началото на гизмето на бул. "Хаджи Димитър" с ... кислородна или противогазова маска срещу праха, ако не е завалял дъжд. Впрочем, след като стана известно , че Калфин ще мине оттам, вчера по булеварда зашаваха багерчета, а край ДСК закипя усилен труд...

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев