Община Сливен

Коалиция "Център": Иван Благоев представи кандидатите за съветниците и кметове

Иван Благоев
06.10.2011 / 15:51

Пред препълнената зала от симпатизанти и приятели Иван Благоев – кандидат за кмет на община Сливен, издигнат от Местна коалиция „Център” представи листа от 24 кандидати за общински съветници и кметове.

Специални гости на събитието, което се проведе на 5 октомври от 19.00 ч. в залата на ДТ „Стефан Киров” бяха председателят на НДСВ Христина Христова, председателят на ЗНС - Стефан Личев, секретарят на постоянното присъствие на ЗС „Алекснадър Стамболийски” Рачо Цветков и класната ръководителка на Иван Благоев Стефка Бакърджиева.

В обръщението си към гостите Иван Благоев изтъква, че”нашият град и нашата община са заложници на една безсмислена, безпринципна и користна война, на която трябва да се сложи край”. Затова коалиция „Център” е избрала „Да водим Сливен, а не война!” за слоган на предизборната си кампания.

Събитието продължи с концерт на Ваня Костова и Боян Михайлов, които изпълниха компилация от известни и обичани песни и посветиха една от тях на Иван Благоев с пожелание за победа на 23 октомври. Те приканиха присъстващите да гласуват доверие на известния юрист, като гласуват с бюлетина № 34.

 

Иван Благоев и Георги Кирилов се срещнаха с пенсионери в „Даме Груев”

 

След покана от страна на Пенсионерския клуб в кв.”Даме Груев” кандидатът за кмет на Сливен Иван Благоев и Георги Кирилов – кандидат за общински съветник от ЗНС, издигнати от Местна коалиция „Център”, се срещнаха с членовете на клуба.

По време на разговорите бяха обсъдени наболели проблеми, отнасящи се за квартала и града. Хората изразиха недоволство от високата цена на питейната вода, от непочистените подлезите, от неподдържането на зелените площи, разбитите тротоари и непрактичната регулация на пътния трафик в „Даме Груев” и града.

Инфраструктурата на Сливен е най-сериозният проблем, но той ще се разреши след решение от европейските власти. Относно чистотата и поддържането на зелените площи, Иван Благоев подчерта, че това зависи и от всички нас.

 

 

Избирайки Евгений Беков, избирате добър стопанин на Тополчане

 

Село Тополчане ще има грижовен стопанин, ако гласува с № 34 в изборния ден. С тези думи Иван Благоев прикани жителите на Тополчане да подкрепят кандидатурата на Евгений Беков за кмет на най-голямото по население село в община Сливен.

На 6 октомври кандидатът за кмет на община Сливен Иван Благоев и кандидатите за общински съветници Георги Кирилов, Венелин Йорданов и Георги Иванов бяха на предизборна среща в Тополчане.

Евгений Беков е издигнат от Местна коалиция „Център“. Като успешен директор, той е доказал управленска култура и умение да работи в екип.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев